10. toukokuuta 2013

Hyvä bore... eikun core

Sain Ben & Jerry's Finlandilta maisteltavaksi kevään uutuusjäätelöitä. Näiden core-jätskien taustalta löytyy kilpailu, jossa etsitään yhdeksää vastuullista yrittäjää, jotka uskovat Ben & Jerry's-ydinarvoihin ja "haluavat vaikuttaa maailmanmenoon." Kisan palkintoina on muiden muassa rahaa ja mentorointia sekä yrityksen nimikkomakuja ensi vuoden B&J-jätskeissä.  
Lahjusjäätelöt toimitettiin minulle superhienossa lehmäkuvioidussa kylmälaukussa, jossa myös kannoin purnukat koleahkoon Ruttopuistoon viime sunnuntaina. Olimme sopineet sinne Soppa-Hannan ja Marin-Jota-Ei-Voi-Linkittää kanssa jätskiraadin tapaamisen, koska olihan jo melkein kesä! Kiitokset uhrautumisestanne, Hanna ja Mari.

Arvioitavana oli siis kolme eri herkkua: Blondie Brownie (suklaa- ja vaniljajäätelöä, suklaabrownie- ja kakkupaloja sekä suolainen kinuskikaramellisydän), Peanut Butter Me Up (maapähkinä- ja vaniljajäätelöä, kaakaokuorrutettuja maapähkinävoipaloja sekä vadelmahillosydän) ja Karamel Sutra (karamelli- ja suklaajäätelöä, suklaapaloja sekä karamellisydän). Oma ennakkosuosikkini oli Peanut Butter Me Up, jota olin jo testannut aiemmin omalla rahalla ostetun törpön verran.
Kanssamaistelijat eivät innostuneet Peanut Butter Me Upin vadelmahillosydämestä ("se on jotenkin kiisselimäinen"), mutta muuten hekin pitivät jädestä kovasti. 

Karamel Sutran suklaapaloista ei oikein tykännyt kukaan ("ne suklaat on aina jotain tosi huonoo suklaata") ja omaan suuhuni myös B&J-suklaajätskit ovat vähän äklöjä. 

Trion parhaaksi jäätelöksi raatimme arvioi Blondie Brownien ("täs on kaikki osaset balanssissa"). Itse en tosin ole jätskin sekaan kätkettyjen kakkupalojen suuri ystävä.
Karamel Sutrassa oli mielestämme ihan paras core. Jos Peanut Butter Me Upissa olisi ollut vattuhillon sijasta tämä ydin, niin silloin olisi kuulkaas puhuttu todellisesta K18-jäätelöpornosta!
Vatsat täynnä jätskiä taapersimme Black Dooriin (joka muuten valittiin ihan äskettäin vuoden olutravintolaksi) lämmittelyolusille. Ja pollajukeboksissa soi Clifters.

4 kommenttia:

aleksi kirjoitti...

"ne suklaat on aina jotain tosi huonoo suklaata"

ne suklaat ainakin jossain vaiheessa ei ollut suklaata ollenkaan vaan jotain ruskeeksi värjättyä margariinia

Jaana kirjoitti...

Kovin hyviä ne eivät ainakaan ole.

Virpi kirjoitti...

Se hiton vadelmaydin estää mua maistamasta tuota peanuttia! Ne kaksi muuta oon testannut ja olen samaa mieltä, että Blondie Brownie on kokonaisuutena paras, mutta Karamel Sutran core on coreista paras!

Jaana kirjoitti...

Oi ei, ootko sä Virpi vatuille allerginen

Jos maapähkinäjätskiä himoat, niin osta Peanut Butter Cupia. Se on IHANAA eikä siinä ole corea ollenkaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...