20. heinäkuuta 2012

Have a lihapulla and smile!

Alkukesästä avatun Linnanmäen Kattilan kuppiloista innostuin kolmesta paikasta niiden takaa löytyvien ravintoloitsijoiden perusteella. Hans Välimäen Midhillissä kävin ensimmäiseksi. Hampurilaiset olivat ihan kelvollisia ja reissulta päätyi pari otosta Kulinaarimurujen Facebook-sivun valokuva-albumiin.

Kiinnostukseni Postres-taustaiseen Coccolaan sen sijaan hiukan lerpahti luettuani avaruusasemalaisten kokemuksista kyseisessä ravintolassa. Saa nähdä tuleeko tuonne mentyä lainkaan.
linnanmäki_kattila_kuula
Demosta tutun Tommi Tuomisen pyörittämän Kuulan sapuskat puolestaan osoittautuivat mallikkaiksi. Onnistuimme ystäväni kanssa satuttamaan vierailumme lihapullabaariin sellaisena ajankohtana, jolloin kiljuvien imeväisten määrä Kattilassa ei kiehunut yli sietokyvyn.
linnanmäki_kattila_kuula
Lihapullien laatu ja lukumäärä (kolme tai viisi) sekä lisukkeet (pieni tai iso) ja kastikkeet merkitään tilauslomakkeelle. Ennakkosuunnittelijoille tiedoksi, että ruokalista löytyy Kuulan Facebook-sivulta.
linnanmäki_kattila_kuula
Jos haluat tilata useita erilaisia lihapullien ja lisäkkeiden yhdistelmiä kuten me teimme, niin kannattaa ruksia yhdelle lautaselle tulevat asiat yhteen kuponkiin, toiselle lautaselle tulevat toiseen ja niin edespäin. Näin toimien helpotat sekä henkilökunnan että omaa elämääsi.
linnanmäki_kattila_kuula
Itse otin tavaraa kahdelle lautaselle. Toisen satsin kolme haukikuulaa munasoossilla olivat oikein makoisia.
linnanmäki_kattila_kuula
Hyviltä maistuivat myös kolme peruskuulaa tomaattisen kastikkeeen ja pienen linguine-pasta-annoksen kanssa. Tuoretta basilikaa oli kerrankin riittävästi.

Syömäkumppani tykkäsi omista peruskuulistaan muussin ja kermakastikkeen kera. Myös karitsakuulat olivat kuulemma oivallisia, mutta niiden kanssa tilattu vihreä salaatti oli selkeästi nähnyt parhaat hetkensä.

Omat kuulani tykötarpeineen sekä lasi punaviiniä maksoivat 24,50 euroa. Hinta ja laatu ovat siis hienosti balanssissa.
ben&jerry_oh_my_apple_pie

Jälkkäriksi vetäisin Oh My! Apple Pie!-mahtijätskiä, jonka ostin Kattilan viereisestä Ben & Jerry's-kioskista. Seuralainen taas päätyi natustelemaan tämänvuotista lintsivohveliaan hillolla ja avaruuskermalla. En tuntenut annoskateutta.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...