Probleemista huolimatta yritän paluuta blogosfääriin varhaiskaalisalaatilla, jota voi vedellä ihan pelkiltään tai tuunata mielialaan sopivilla lisukkeilla. Tänä päivänä tuntui kurkulta, fetalta ja kalamata-oliiveilta.
Tämä salaattipohja ei muhjaannu ikävästi vaan säilyy kohtuullisen pitkään mukavan rapsakkana, joten silppusin vauhtiin päästyäni kokonaisen varhaiskaalin. Soossiin käytin vain puolikkaan sitruunan, joten se olkoon laulun tyyny.
Tarvitset:
puolikkaan sitruunan mehun
puolitoista kertaa sitruunamehun verran (savustettua) oliiviöljyä
suolaa
mustaippuria
varhaiskaalin
Tee näin:
Sekoita sitruunanmehu ja öljy keskenään. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
Silppua kaali. Sekoita kaalisilppu kastikkeeseen. Anna ässehtiä vartin verran ja nauti.
2 kommenttia:
No älä muuta viserrä! Ei irtoo ny oikeen eikä oo aikoihin irronnu blogiin kirjoituksia, mutta kai se joskus tästä taas.
Kyllä tää tästä, tavoitteena olisi tällä viikolla saada aikaan jopa toinenkin postaus. Ehkä.
Lähetä kommentti