19. toukokuuta 2014

Ei puolikasta

Minua on jo tovin vaivannut pahanlaatuinen bloggausblokki, joka ei ota tointuakseen. Materiaalista ei olisi puutetta, sillä luonnoslistalla odottelee noin tsiljoona reseptiä (ihan aikuisten oikeesti parisenkymmentä), ainakin miljoona ravintolaraporttia (lue: neljä) sekä yksi ihan rehellinen nillityspostausaihio. Motivaatiokeijua sen sijaan ei ole näkynyt.
Probleemista huolimatta yritän paluuta blogosfääriin varhaiskaalisalaatilla, jota voi vedellä ihan pelkiltään tai tuunata mielialaan sopivilla lisukkeilla. Tänä päivänä tuntui kurkulta, fetalta ja kalamata-oliiveilta.

Tämä salaattipohja ei muhjaannu ikävästi vaan säilyy kohtuullisen pitkään mukavan rapsakkana, joten silppusin vauhtiin päästyäni kokonaisen varhaiskaalin. Soossiin käytin vain puolikkaan sitruunan, joten se olkoon laulun tyyny.


Tarvitset:
puolikkaan sitruunan mehun
puolitoista kertaa sitruunamehun verran (savustettua) oliiviöljyä
suolaa
mustaippuria
varhaiskaalin

Tee näin:
Sekoita sitruunanmehu ja öljy keskenään. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Silppua kaali. Sekoita kaalisilppu kastikkeeseen. Anna ässehtiä vartin verran ja nauti.

2 kommenttia:

Virpi kirjoitti...

No älä muuta viserrä! Ei irtoo ny oikeen eikä oo aikoihin irronnu blogiin kirjoituksia, mutta kai se joskus tästä taas.

Jaana kirjoitti...

Kyllä tää tästä, tavoitteena olisi tällä viikolla saada aikaan jopa toinenkin postaus. Ehkä.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...