21. tammikuuta 2014

Unohtuneet synttärit

Loppuvuoden juhlaputkessa pääsi unohtumaan yksi merkittävä juttu. Nimittäin se, että Kulinaarimuruja täytti seitsemän vuotta. Seitsemän, unfuckingbeliverpool! Jos blogini olisi lapsi, niin se menisi kouluun ja jos se olisi puoliso, niin käynnissä olisi jonkun joskus jossain näkemäni tilaston perusteella avioliiton kriisivuosi. 

Jos blogi taas olisi koira, niin sen ikä pitäisi kertoa mystisen kansanperinnekaavan mukaan seitsemällä, että vuodet olisivat verrannollisia ihmisiän kanssa. "Seitsemän kertaa seitsemän" on puolestaan Dannyn biisi, jonka voisi näin syntymäpäiväbileiden kunniaksi liittää mukaan tähän postaukseen. Kas tässä:


Koska en saanut aikaiseksi perinteistä yhteenvetoa ruokavuodesta 2013, niin otan nyt vahingon takaisin ja laadin seitsemän TOP 7-listaa viime vuoden maistuvimmista kohokohdista. Joillakin listoilla on enemmän kuin seitsemän asiaa, mutta sopu sijaa antaa.

7 suosikkireseptiä omasta blogista
Myös sushia tuli viime(kin) vuonna syötyä sekä kotona että kuppiloissa.
7 mahtavinta ravintolakokemusta
Dinnerin kananmaksamandariini oli maineensa veroinen.
7 mieleenpainuvinta tapahtumaa
Naapurimaan prinsessahäiden lisäksi juhlittiin Britannian pikkuprinssin syntymää,
7 mukavaa muissa blogeissa vastaantullutta juttua
Viva ciabattan Aleksi juo kahvia ja miettii mitä seuraavaksi piirtäisi.
7 Instagram-lempparia
Vuonna 2013 Kulinaarimurulakin meni Instagramiin.
7 parasta ruokauutista
Oi olisipa salmiakkikioski auki ensi kesänäkin!
7 suosituinta hakusanaa, joilla Kulinaarimurulaan on päädytty
  • mysi lahtinen lammas
  • jaloviina kermakastike
  • paimenen piiras
  • karkkipossu
  • varhaiskaali
  • jiaozit helsinki
  • hernerisotto

8 kommenttia:

Jael kirjoitti...

Onnea vaan ,7 vuotta on jo ihan konkari blogimaailmassa!

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Onnea blogisynttäreiden johdosta! :D

Merituuli kirjoitti...

Seitsinkertainen onnitteluhuuto Kulinaarimurulan kunniaksi!

Mainio listaus ja viitseliästä linkkaamista.

Oliko vaikea pistää peräkkäin 7 kaikkien aikojen parasta?

Jonna kirjoitti...

Seuraavat seitsemän vuotta omaleimaisella tyylilläsi lisää, kiitos! Onnea.

Parasta noissa ruokauutisissa tältä vuodelta ovat, että Hietsun halli, Harjun makkarat, Kontulan jäde ja Viikin juustot ovat vieläpä kaikki paitsi paikallisia myös hyviä - tosin juustoja olen ehtinyt testata vasta yhtä lajia.

Jaana kirjoitti...

Jael, kiitos!

Seitsemän vuotta on ehkä ruokablogimaailmassa kohtalaisen pitkä rupeama, mutta muita blogeja oli Blogistania pullollaan jo pitkään ennen meikäläisen aloittamista.

Campasimpukka, kiitoskaunis :-)

Merituuli, tattis!

Nuo listaukset ovat pelkästään viimevuotisia juttuja ja niidenkin joukosta oli tuskaisaa valita seitsemän parhaan sarjoja. Koko bloginpitoajalta en taida edes uskaltaa ryhtyä moisia listoja laatimaan!

Jonna, kiitos kannustuksesta, katsotaan nyt kuinka pitkään tätä on vielä mielekästä päivitellä :-)

Jos et ole vielä testannut Helsingin Meijeriliikkeen Alppilaa, niin suosittelen tutustumaan siihen seuravaksi - se on parhautta!

Tuplaespresso kirjoitti...

Onnea seitsemänvuotiaalle. Vielä et saa jäädä eläkkeelle :)

Virpi kirjoitti...

Mahtavaa, ekaluokkalainen blogi jo <3

Jaana kirjoitti...

Tuplaespresso, kiitos kiitos, ei kai tässä nyt ainakaan ihan kokonaan eläkkeelle olla vielä jäämässä. Eikös niillä eläkeläisillä sitä paitsi ole ihan hirmuinen kiire koko ajan, kun kauheasti pitää harrastaa ja olla harmaa pantteri? ;-)

Virpi, tarttis varmaan ostaa reppu ja penaali :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...