23. maaliskuuta 2013

Miss Läskisoossi 2013 on valittu

Pari viikkoa sitten käynnistyi läskisoossien kauneuskilpailu, joka on nyt ratkennut.
Näissäkin missikisoissa valittiin lehdistön suosikki. Lehdistöraadissa soosseja arvioi valiojoukkio Maaseudun Tulevaisuuden toimittajia, jotka nimesivät ykkössuosikikseen kilpailijan numero 1. Raadin puheenjohtajattaren mukaan "perustelut rönsysivät niin paljon, että niitä on mahdoton summata." Isot kiitokset arvovaltaiselle tuomaristolle!
Toiseksi perintöprinsessaksi sijoittunutta läskisoossia numero 9 kuvailtiin näin: "persoonallinen ja holtiton", "siinä on eniten soosia" ja "luontaantyöntävimmän näkönen niin valitsen sen."
Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi kansa valitsi ehdokkaan numero 7. Perusteiksi mainittiin "tähän pitää pyrkiä" sekä lyhyesti ja ytimekkäästi "seiska on just hyvä."
Miss Läskisoossi 2013 on varsin selkeällä äänivyöryllä soossi, joka kisasi numerolla 2. Kakkosen kauneutta perusteltiin muiden muassa seuraavilla ylisanoilla: "ihanan kiiltävä, tumma kastike ja ihana muussi näkyy hyvin", "edustaa kansainvälistä tasoa kokonaisuudeltaan" ja "herautti veden kielelle."

Kuten tuli luvattua, kaikkien äänestäjien kesken arvottiin lahjakortti Kannakseen. Lahjakortilla voittaja voi nauttia seuralaisensa kanssa läskisoossia ja rikkaita ritareita valitsemansa kuukauden ensimmäisenä maanantaina. 
Random.orgin iäti lahjomaton onnetar oli suosiollinen nimimerkillä Tuplaespresso kommentoineelle kansalaiselle. Tuplaespresso, onnea isolla kauhalla! Ilmoittaisitko minulle osoitteesi sähköpostitse (kulinaarimuruja [at] gmail.com) tai Kulinaarimurujen Facebook-sivujen kautta, niin voin lähettää lahjakortin sinulle?

Kiitos kaikille muillekin äänestäneille, ootte ihan parhaita sianlihakastikeaktivisteja!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...