17. maaliskuuta 2013

Kolme kuukautta kuumia koiria

Shanghai Cowboyn entisiin tiloihin on avattu 100 Dogs & Bourbon (Unioninkatu 18). Kyseessä on toukokuun loppuun saakka toimiva hod dog-ravintola, jossa tarjoillaan päivittäin sata chicagolaistyyppistä hodaria ja sen jälkeen kioski laitetaan kiinni.
Nakkisämpylöiden lisäksi saatavilla on bourbon-pohjaisia drinksuja. Itselleni tuosta juomasta tulee ihan ensimmäisenä mieleen vanha Kontran biisi. Jee jee Jerry Cotton! Toinen vahva mielikuva liittyy päihtyneen opiskelukaverin väärin muistamaan  maissiviskin nimeen: "Vieläkö sitä Neljää tulppaania on jäljellä?"
100 Dogs & Bourbonin tosi mielenkiintoiselta cocktail-listalta testasin juoman nimeltä The Red Dipper. Vahvasti viinanmakuista drinkkiä ei voi kuin kehua.
Syömämenulta löytyy neljä lihaisaa hodaria ja yksi vegevaihtoehto. Listaa aiotaan ilmeisesti tuunata pop-upin elinkaaren puolivälin vaiheilla, joten nykyistä valikoimaa ehtii maistamaan vielä mainiosti. 
Neitsytvisiitilläni kokeilin peruskoiraa ja nyhtöpossuhodaria. Ne olivat oikein hyviä, mutta possuversiosta olisin jättänyt jalapeñot pois, sillä ne jyräsivät pulled porkin maut alleen mennen tullen. Ja sotkuista syötäväähän nämä ovat eli ensitreffejä 100 Dogs & Bourboniin ei kannata välttämättä sopia.

Kaksi hodaria, amerikanviskidrinkki ja pullollinen Brooklyn Breweryn American Alea maksoivat kolmisen kymppiä. Varsin kohtuullista siis. Seuralaisenani toiminut Soppa-Hanna on jo hodaribaariveteraani, sillä hän oli ehtinyt käymään siellä jo aikaisemmin.

2 kommenttia:

Tiina - Fanni ja Kaneli kirjoitti...

Kuulin tästä kun se oli suunnitteilla, ja idea kuulosti niin hullun hyvältä, että eihän se voinut kuin onnistua! Pitää ehdottomasti päästä testaamaan. Molempia, dogeja ja drinksuja. Kiitos raportista!

Jaana kirjoitti...

Kiitos! Käy ihmeessä testaamassa, itsekin aion vierailla kuppilassa uudemman kerran jos toisenkin :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...