31. maaliskuuta 2013

Hodari on uusi musta!

Blogipostaukseni laahaavat vähän ajastaan jäljessä, koska kulunut maaliskuu on ollut melkoista hässäkkää. Ruokailurintamalla on tapahtunut vaikka mitä mukavaa, kuten esimerkiksi tämä Torikorttelien taannoinen ulkoruokarieha, jossa kävin Millan (jonka voi nyt linkittää) kanssa.
Yhtä riehan kiinnostavimmista kioskeista pitivät Social Foodin kaverit. Olen kuullut tästä Käpylässä sijaitsevasta lounaspaikasta kovasti kehuja, mutta en ole siellä vielä ehtinyt käymään. Bussireitti Kampista Käpylään on kuitenkin jo selvitetty.  
Social Foodin haukiburgeri oli nerokas rakennelma, jossa ohuiden näkkäreiden väliin oli pinottu pari pitkulaista, grillattua haukimurekepihviä, pikkelöityä punasipulia sekä tillimajoneesia. Mmmmmmm! Aleksia lainatakseni se oli "ihan sairaalloisen apinaisen herkullinen!"  
Toukokuun loppuun asti avoinna olevassa 100 Dogs & Bourbonissa sen sijaan olin visiteerannut aiemminkin. Koska paikan hodarit ovat erittäin ookoo, niin liityin heidän telttansa edustalla mutkittelevan jonon jatkoksi. Kun pääsin tiskille saakka, sadasta nakkisämpylästä oli jäljellä enää neljä ja riehaa oli kulunut vasta vajaat puolitoista tuntia.    
Tällä kertaa testasin De Luxe Dogin, jossa on normilisukkeiden (tomaattia, sinappia, suolakurkkua ja paahdettua sipulia) ohella tryffeliöljyllä maustettua majoneesia. Ei huono.
Hodareita oli tarjolla myös Pure Bistron sisäpihan terassilla ja ilokseni sieltä sai myös olutta ihan oikeasta lasista. Kolmen hodarin listalta valitsemani Salmon Dog (confit-lohta, mummonkurkkuja, wakame-levää ja wasabimajoneesia) oli aivan tolkuttoman herkullinen.
Loistopöperöt ja aurinkoisen päivän kruunasi viiden euron leffalöytö Pure Bistron naapurissa sijaitsevan Rosebudin alennuslaarista.

2 kommenttia:

hanna kirjoitti...

oi jospa oisin voinut olla muuukaaanaaa!

Jaana kirjoitti...

No seuraavaan riehaan sit mukaan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...