25. kesäkuuta 2012

Potkupallopöperöitä

Kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun Englanti ei taaskaan pötkinyt tarpeeksi pitkälle käynnissä olevissa jalkapallon EM-kisoissa.Rangaistuspotkukilpailu ei ole mielestäni oikea tapa ratkaista voittajaa ja kaikki mikä ei tapa, sattuu helvetisti.

Ikisuosikkini jatkopeleistä putoamisen myötä Kulinaarimurulan kisastudiosessioiden ruokahuollosta meni ikään kuin maku. Onneksi niitä ehdittiin kuitenkin järjestää muutama tämänkin turnauksen tiimoilta.

gin_tonic_geetee
Englannin peli-iltoina gin & tonic (tahi pari) kuului ilman muuta asiaan. Geeteellä sai kivasti avattua äänen God Save the Queenin täysillä laulamista varten plus että siitä tuli mukava olo ja asiat tuntuivat luistavan. Kannustuspäähineenä toimi jo vuosia hyvin palvellut jalkapallohattu.

pekonivoikkari
Pekonivoikkaria brittiläisempää haukkapalaa saa hakea. Leipäviipaleiden välissä oli peksun lisäksi sipaisu majoneesia sekä HP-soossia. Ja kyytipoikana Spitfire Premium Kentish Alea - perfect!

muna_anjovis_voileipä
Tanskan pelatessa mussutin tillillä kyllästettyä muna-anjovissmørreä ja hörpin Tuborgin Grøniä.

guacamole
Alkuerien aikoihin meinasi joskus tulle töistä kiire katsomaan seitsemältä alkavia matseja. Tosi nopea kisakatsomoeväs muodostui tortilla chipseistä ja pika-guacamolesta (avocado, pari tomaattia, valkosipulin kynsi, sitruunan mehua, vihreää Tabascoa ja suolaa).

possulettu
Vikkelästi syntyi syötävää myös ylikypsästä possunkyljestä, jota riivin ostoletulle kera kirpeän kaalisalaatin.

angry_birds_karkit
Potkupallokilpailut saavat yksilön tekemään harkitsemattomia asioita. Kuten heräteostamaan pussillisen sataprosenttisen luontaisista esansseista tehtyjä Angry Birds-karkkeja. Hyh hyh.

9 kommenttia:

hanna kirjoitti...

Vähän repesin ääneen Angry Birdsien kohdalla.

Jaana kirjoitti...

Ne olivat oikeesti aika karseita karkkeja.

Jytis kirjoitti...

Mahtavaa, makukisakatsomo! Täällä on keskitytty syömään nachoja. Joka pelin aikana. Onneksi nämä kisat on kohta ohi ja ehtii vetää jonkun salaattikuurin ennen olympialaisia. Ja sitä itseasiassa pitikin sanoa silloin kun en lapa nachoja niin tosi kova kaalisalaattivillitys täällä edelleen, seuraavaksi testaan tuota!

Ja Portugalin edetessä myös portviinivarastot ovat huvenneet. Hik.

Jaana kirjoitti...

Mulla on kulunut melko paljon giniä.

Sari - CampaSimpukka kirjoitti...

Hienoja appeita ja olen samaa mieltä noista namusista, meillä meni pussillinen roskiin, mikä lienee ensimmäinen kerta ikinä, että karkit eivät kelvanneet kenellekään!

Jaana kirjoitti...

Minulla pussin jämät odottavat kaapissa pakko-saada-jotain-makeaa-mutta-en-jaksa-lähteä-kauppaan-kohtausta :-)

Jonna kirjoitti...

Ei jäänyt ruoasta kiinni. Niin samaa mieltä rankkarikisasta. Tosin kun Italia missasi ensin, ajattelin, että siellä Kulinaarimurulassa tuuletetaan kunnolla ;-).

Jaana kirjoitti...

Meillä on opittu olemaan tuulettamatta ennen kuin rankkukisan lopputulos on selvillä...

Jonna kirjoitti...

Joo, todistettavasti olet Englannin kannattaja. Pessimismin oppii kyllä vuosien myötä ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...