11. kesäkuuta 2012

Arvontalaulu raikaa!

Kyselin viime viikolla, mitä sinä söisit Taste of Helsingissä ja lupasin arpoa kommentoijien kesken kaksi kahden hengen pääsylippua torstaina 14.6.2012 käynnistyvään nelipäiväiseen tapahtumaan.

Kysymys oli kieltämättä hankala, koska loistavia vaihtoehtoja on tarjolla yllin kyllin. Omalle tarjottimelleni keräisin ehkäpä savusärkikeittoa ja kurkkutartaria Juuresta, vasikanposkea ja kateenkorvaragout'a Demosta sekä herukanlehtivanukasta, raparperia ja mansikkasorbettia Smöristä.

Voisin tosin myös viettää henkilökohtaisia sikajuhlia Murun punaviinirisotosta ja porsaan bavettesta, Carelian grillatusta porsaasta ja romesco-soossista sekä Farangin karkkipossusta nauttien.

Mutta takaisin asiaan eli lippuarvontaan, jonka aika koitti tänään, kun random.orgin lottokone julisti voittajiksi numerot 30 ja 13.

Taste_of_Helsinki_lippuarvonta
Numeroita vastaavat kommentoijat ovat Nautiskellen-blogin sini sekä Normipäivä-blogia pitävä Heidi. Onneaponnea!

Ilmoittaisitteko minulle (kulinaarimuruja[at]gmail.com) koko nimenne sekä ajankohdan, jolloin haluatte Taste of Helsinkiin palkintolipuillanne mennä? Kattaukset ovat klo 12:00-16:00 (to, pe, la, su) ja klo 17:30-21:30 (to, pe, la). Lähetän teille paluuspostissa lippujen lunastusohjeet.

Taste_of_Helsinki

2 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Ooh, en koskaan voita mitään, joten olen ihan hämmennyksissä! Jopa niin, että joudun hetken miettimään, mihin ajankohtaan liput haluan ja palailen sitten meilitse :) Kiitos kuitenkin jo nyt!

Jaana kirjoitti...

Ole hyvä vaan ja mieti rauhassa :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...