Eilen oli aikamoinen työpäivä, tänään samanlainen rumba jatkui ja pahoin pelkään että huomennakin on melkoinen helmat hampaissa-meininki. No ehkäpä torstai on toivoa täynnä?
Minulla oli tarkoitus kirjoittaa vihdoin viimeviikkoisesta Savoyn prässisorsakeikasta, mutta nyt on takki niin tyhjä, että energiaa ei riitä kuin megalomaanisen avocado-pekoni-sinihomejuustopatongin kasaamiseen ja siitä lyhyesti kertomiseen.
Idea Drizzle & Dipistä, avocado Reilusta kaupasta, savuhomejuusto Tanskasta, luomupeksu Pajuniemeltä ja patonki Frambois'lta. Ei, ei ole maksettu mainos. Kyllä, on ihan törkeen hyvää.
Tarvitset:
pekonia
patonkia
voita
kurkkua
(savustettua) sinihomejuustoa
avocadoa
mustapippuria
Tee näin:
Paista pekonit rapeiksi.
Pätki patonki ja halkaise palat pitkittäin. Voitele.
Lado patonginpaloille kurkkusiivuja, juustomuruja ja avocadoviipaleita. Rouhi päälle pippuria.
Kruunaa patongit peksulla. Syö.
6 kommenttia:
Eihän tuo voi olla kuin hyvää noilla raaka-aineilla. Pekoni ja avokado ovat kuin luodut toisilleen, olen samantyyppisiä leipiä loihtinut lounaaksi ja kyllä hymyilytti loppupäivän :)
Mielenkiinnolla odotan sorsaprässiselostusta! Itsekin sinne halajaisin, mutta 121€ neljästä ruokalajista tuntuu aika hurjalta. Kiva kuulla onko hintansa väärti.
Mä haaveilin viikonlopulle english breakfastista, mutta nää näyttää kyllä ihan törkeen hyvältä!
annemi, oli kieltämättä toimiva kombinaatio. Optimaalisen kypsä avocado on kyllä iso ilonaihe ihan pelkiltäänkin!
Hoo, selostus on tulossa vielä tämän viikon nimissä :-)
Virpi, aamulla enkkubrekua ja näitä sitten iltapäivällä välipalaksi?
Hmm, mietiskelin tässä vaan, että monikohan päätyy sivuillesi kirjoittamalla kuukkeliin pekoni + jtkin :)
Polkkis, ikävä tuottaa pettymys, mutta pekonijohdannaiset eivät koputtele hakusanojen kärkisijoja.
Lähetä kommentti