1. joulukuuta 2010

DIY

En löytänyt kaupoista mieluista suklaaajoulukalenteria, joten päätin tehdä sen tänä vuonna itse.


Valtaosan konvehdeista ostin Chjokosta. Käsintehtyjen herkkujen makuskaala yltää *Jaloviinasta tonkapapu-puolukkaan.

Chjokon tuotteiden lisäksi kätkin kalenterin vetolaatikoihin sattumanvaraisesti Neuhausin, Fazerin ja Kultasuklaan namusia.


Lokerikonkin voisi varmasti askarrellapaskarrella omin pikku kätösin, jolloin siitä saisi juuri sen muotoisen kuin haluaisi. Olen kyllä ihan tyytyväinen tähän Sokokselta löytämääni ratkaisuun. Joulukuusi on tehty napakasta pahvista ja se kestää varmasti useita vuosia.

Että tervetuloa vaan joulukuu, täällä on kyllä varauduttu!

8 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

No nyt kyllä osui ja upposui - miksi en ole koskaan tajunnut tehnyt tällaista? Nyt äkkiä ostoksille!

Jael kirjoitti...

ONpa hauskat ja herkulliset;tuollaista tekiskin mieli avata joka päivä....

Uusano kirjoitti...

Tuo olisi ehdottomasti äidin oma kalenteri:)

Krisu kirjoitti...

Mmmmm! ja saa juuri sitä, mitä itse haluaa, kun itse laittaa herkkunsa omin pikku kätösin laatikoihin :D

Anni kirjoitti...

Haha, mahtavaa. :)

Jaana kirjoitti...

Tiina, en minäkään ole tajunnut aiemmin. Nyt tästä tulee perinne!

Yaelian, kahtena aamuna on ollut jo tosi hyvä tuuri :-)

Uusano, tai isin. Ja jotkut lapsetkin saattaisivat tykätä. Kaikille omat!

Krisu, niin saa! Ja silti säilyy jännitys, kun pudottelin konvehdit lootiin ihan randomisti, joten en voi olla varma mitä minäkin päivänä saan ;-)

Anni, kyllä on! Ystäväni Mukkelismuulin sanoja lainaten "Ihan keeper!"

aleksi kirjoitti...

chjoko on hyvä valinta tämmöseen kyllä.. sieltä kannattaa ostaa levyjäkin, mielisuklaata amadeita

Jaana kirjoitti...

Aleksi, kiitti vinkistä! Tähän saakka olen hankkinut Chjokosta vain niiden "omaa tuotantoa."

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...