18. joulukuuta 2007

OK kuitti!

Bongasin Pastanjauhajilta vinkeän kauppakuittimeemin, joten repäistäänpä ostoskassi auki!

Katso mahdollisimman tuoretta kuittiasi ja kerro, mitä olet ostanut
0,408 x 3,49 Munakoiso
Kirsikkahillo
Tumma suklaa laj.
Nauhapasta

Kerro tämän jälkeen kuitin päiväys ja kellonaika
19:52 17/12/07

Kerro tuote jonka olisit halunnut ostaa
Parin kilon palan sikaa Nigellan Coca-Cola-kinkkua varten, mutta Liiterissä ei ollut sopivaa biittiä. Tarttee mennä halliin.

5 kommenttia:

Rosmariini kirjoitti...

Tämähän on kivaa, kun kehtaa kerrankin kurkistella ihmisten ostoskoreihin ihan luvan kanssa. :) Luontainen uteliaisuuteni vaan pääsee valloilleen. Kohtaavatko munakoiso ja nauhapasta kenties jossain vaiheessa toisensa?

Meri, Helsinki kirjoitti...

Mä aina tuijotan ihmisten ostoksia joko ihan sivusilmällä tai sitten kipeessä koomassa, riippuen päivästä :-D Joka tapauksessa se on niin kiinnostavaa, mitä ihmiset ostaa. Oon luonut itselleni sellasen järjestelmän, joka tavaroiden perusteella tuottaa analyysin ihmisen elämästä ;-) No en oo mut voishan sellasen. Voisin helposti luetella useita tunnistamiani tyyppejä. t. stalker

Jaana kirjoitti...

Rosmis, kauppakassivakoilu on nastaa! Munakoiso ja nauhapasta tuskin tulevat kohtaamaan, sillä koisosta kaavailen jonkin sortin tahdasta tekeväni ja tryffelillä maustettu pasta on ostettu varastoon (Liiteristä tuota tryffelipastaa toisinan saa, on halvempaa kuin esim. Stockan Herkussa). Varastokamaa on myös kirsikkahillo, sitä menee ehkä jouluna. Ja tumma 70-prosenttinen "suklaa on peruselintarvike". Lainaus on Marsalkka Mukkelikselta :-)

Muuli, stalkkerointi on elämän suola! Siis muallakin kuin ruokakaupoissa ;-D

Varapygmi kirjoitti...

Munako iso? Liiterissä on aika kivoja pastoja, vähän kuin tuoreen ja kuivan välimallia. Herkkutatilla maustettu oli hyvää. Piti rientää hakemaan tryffelinen risottopussikin sieltä, mutta unhoitin. Heitin parsarisotostaan tuli makuisaa.

Piti kertomani, että tartuin meemiin ja linkkasin tänne.

Jaana kirjoitti...

Pygmi, no muna on :-) Itse en ole Liiterin valmiita risottosekoituksia kokeillut, mutta vissiin kannattaisi? Tuo kevättryffeleillä maustettu pasta on törkeän hyvää varsinkin kun sekaan luirauttaa tryffeliöljyä ja päälle raastaa vienosti Parmesania. Aah!

Hyvä että meemit kiertää ja maailma pyörii!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...