Sarjassa "mitättömän väriset, mutta mauiltaan mahtavat sapuskat" esittelyvuorossa on karitsamakkarapasta. Tämä superhelppo herkku valmistuu öpaut yhtä nopeasti kuin pasta kypsyy.
Makkarapastan the juttu ovat sardellifileet, jotka maustavat kastikkeen kaikkea muuta kuin kalaisaksi ja tuovat siihen aimo annoksen suolaisuutta. Sardellien, anjovisten ja kilohailien eroavaisuuksista voi suorittaa kertausharjoituksia Raholan sedän sivuilla.
Harjun makkaratehtaan karitsamakkara on oivallinen pari sardelliselle soossille, joka tarttuu optimaalisesti Hella & Herkusta hankittujen spagujen pintaan. Kehua retostan edellä mainittujen yritysten kauppaamia tuotteita ihan ilman erilliskorvauksia, koska minusta hyvää on kiva ylistää.
Testaa vaikka itse. Ohjeen mukaisesta satsista syntyy kaksi reilua annosta.
Tarvitset:200 g spaghettia
pienen punasipulin
nokareen voita
3 sardellifileetä
2 Harjun karitsamakkaraa
1 dl kermaa
lorauksen pastan keitinvettä
mustapippuria
Tee näin:
Keitä spaghetti pakkauksen ohjeen mukaan vähän vaille al denteksi.
Kuori ja silppua sipuli.
Sulata voi pannulla ja freesaa sipulisilppua siinä. Lisää joukkoon sardellit ja anna niiden sulaa sipuleiden joukkoon.
Pätki makkarat ja lisää ne pannulle. Kypsennä makkaroita viitisen minuuttia välillä seosta hämmennellen.
Lisää joukkoon kerma ja puolisen desiä pastan keitinvettä. Anna soossin kiehua hiukan kasaan.
Valuta spaghetit ja sekoita ne muiden ainesten joukkoon. Mausta pippurilla ja syö.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti