2. maaliskuuta 2014

Paras patee hakusessa

Osallistuin helmikuussa pitkästä, pitkästä aikaa jo seitsemän vuoden ajan blogeissa pyörineeseen kuukauden ruokahaasteeseen, josta ilokseni nappasin voiton kotiin (with a little help from my Facebook friends). Paljon kiitoksia kaikille haukitacojani äänestäneille!

Maaliskuussa kisataan siitä, kuka valmistaa houkuttelevimman pateen tai terriinin. Uusi haasteteema oli kohtalaisen helppo keksiä, sillä olemme parin kafrun kanssa suunnitelleet megalomaanisia patee- ja terriinikekkereitä, joten toivoakseni saamme tämän skaban myötä loistoideoita kyseisissä ruokaorgioissa testattaviksi.

Toisaalta kisaajia ei käy kateeksi, sillä itse en ehkä pystyisi päättämään mitä tekisin. Olisiko kisapateeni se elämää suurempi pekonilla kyllästetty taikinoitu pommi? Vaiko rustiikkinen ja lihaisa ranskalainen maalaispâté? Vai raakaruokaterriini? Ehkäpä muhkea talvinen juuresterriini? Vai sittenkin keväisen pirteä kasvisterriini? Voisinko hyödyntää pateeseen loput viimesyksyisestä sienisaaliista? Vai työstäisinkö ilmavan kermaisen kala- tai äyriäisterriinin? Miltä maistuisi patee pavuista tai pähkinöistä? Vai jotain ihan muuta?
Nämä mahtipâtét ikuistin brysseliläisellä torilla marraskuussa 2011.
Mitä sinä tekisit? Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja ota haastepallosta koppi! Sääntökertaus ohessa.

Kuukauden ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei tarvitse välttämättä olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla per blogi. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä.

Bloggaajan tulee ilmoittautua mukaan kilpailuun 3.-23.3.2014 välisenä aikana. Myös haastepostauksen tulee olla julkaistu tuolla ajanjaksolla. Ilmoittautuminen tapahtuu lisäämällä haastepostauksen osoite (URL) kommenttina tähän kirjoitukseen.

Haasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa luvan postauksessaan olevien kuvien käyttöön sekä niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvetopostauksessa.
Mustajärven Pate näyttää kieltä. Hieno kielikuva löytyi Tamperelaisen sivuilta. Kielestäkin voisi tulla loistopatee. 
Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen ohjeiden yhteenveto julkaistaan 24.3.2014, jolloin alkaa myös äänestys. Kisan järjestäjänä en osallistu äänestykseen enkä varsinaiseen kilpailuun.

Äänestysaika päättyy 30.3.2014 ja voittaja julkistetaan 31.3.2014. Maaliskuun 2014 ruokahaasteen voittaja järjestää huhtikuun 2014 ruokahaasteen. 

Voittajan tulee julkaista uusi haaste blogissaan viimeistään 5.4.2014. Jos näin ei käy, järjestelyvastuu siirtyy toiseksi tulleelle, sen jälkeen kolmanneksi sijoittuneelle ja niin edelleen.

2 kommenttia:

Rommirusina kirjoitti...

Tämä ei ole varsinaisesti kyllä patee tai terriini, mutta ehkä kuitenkin "jotain sinne päin". ;) Eli laitetaan pikainen ankkarillette ehdolle:

http://muistasyodavalilla.blogspot.fi/2014/03/pikainen-ankkarillette.html

En kyllä pahastu jos juttua ei oteta mukaan äänestykseen, sillä onhan tämä hieman "rajatapaus"...

Jaana kirjoitti...

Koska olet ainoa osallistuja, niin nappasit ruokahaasteen voiton tällä mahtavan oloisella pikarillettelläsi :-D

Kirjailen vielä "virallisen" postauksen aiheeseen liittyen myöhemmin tänään.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...