14. lokakuuta 2012

Down under Kaisaniemi

Treffasimme viime keskiviikkona kafruni kanssa Club Aussie Barissa (Vilhonkatu 6), koska sen sijainti oli loistava loppuillan aktiviteettejamme ajatellen.

Olin kuullut ennakkohuhuja paikan jättiläismäisistä hampurilaisista, joten päätimme testata niitä. Seuralaiseni valitsema klassikkohamppari oli kuulemma ihan OK, mutta oma Roadkill-kenguruburgerini ei kirvoittanut riemunkiljahduksia.
Pihvi oli toooodella kuiva. Hassua australianenglantia puhunut surffarihipin näköinen tarjoilijapoika totesikin, että todella vähärasvainen kenguru ei ole parhaimmillaan jauhettuna. Purilaisen mausteena ollut punajuuri-chilihillo sen sijaan oli herkullista ja ranskalaiset optimirapeita.

Hyvältä maistui myös tasmanialainen James Boag's Premium Lager. Aussie Barissa on kiitettävä valikoima australialaisia ja uusiseelantilaisia oluita, joita voisi käydä maistelemassa enemmänkin.
Kuppilan sisustuksessa on käytetty Australiaan yleisesti liitettyjä mielikuvakliseitä koko rahan edestä. No, onhan se ihan yhtä hauskaa kuin Suomi-rekvisiitta Zetorissa.

Burgerista ja bissestä veloitettiin 16,50 euroa eli melko halpaa lystiähän tämä oli. Hiukan kalliimmaksi tulee reissata Australiaan tarkistamaan, miltä kengurun liha paikan päällä maistuu.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...