Helmikuun ruokahaasteen tulokset olivat iloista luettavaa!
Kiitos kaikille haastepizzaa äänestäneille ynnä muille haasteessa mukana olleille!
Oman ääneni annoin Liemessä-blogin suloisille lumpeille jo senkin vuoksi, että unessa nähty haastepostaus on niiiiin twinpeaksia, että sitä ei vaan voinut olla äänestämättä.
Nöyränä tyttönä vetäydyn miettimään maaliskuun haasteen aihetta. Vinkkejä otetaan vastaan, kommentoikaa tai laittakaa spostia (valipala [at] gmail.com) teitä innostavista raaka-aineista!
Kiitos myös Sorsanpaistajalle helmikuun haasteen käytännön junailuista, pyrin pitämään järjestelyt yhtä tasokkaina myös maaliskuussa!
7 kommenttia:
Pastanjauhantatiimi onnittelee! :) Punasipulihilloke on ollut meikäläisenkin mielessä pitkään, tykkään kamalasti kaikista tuommoisista relissi/chutney/salsa/ym. tyylisistä jutuista. Mihinköhän kaikkeen sitä voisi käyttää? Ilmeisesti se on ainakin liharuokien lisäkkeenä ihan lyömätön.
Onnittelut myös Puolenkilon keittiöstä! Pizzaresepti (ja hilloke) on kyllä herkullinen!
Niin, ja lisätään vielä että haastoin sinut kertomaan 6 omituisuutta itsestäsi...
Polkkapossu onnittelee myös. Herkullinen pizza.
Onnittelut täältäkin! Pakkohan tuota on joskus kokeilla ;)
Liemessä blogi aploodeeraa! Parhaalle ehdokkaalle on helppo hävitä :) Seuraavaa haastetta odotellessa...mitäköhän se keksii?
- Jenni liemessä
Kiitoksia onnitteluista kaikille kollektiivisesti!
Rosmariini, testasin hilloketta mm. Jallupullien kanssa ja upeasti passasivat yhteen! Hilloke toimii myös kovien juustojen (Manchego, Viinitarhuri, miksei vaikkapa Appenzeller) kanssa.
Oliivia, tässä tulevat kuusi ruokaan ja kokkailuun liittyvää omituisuuttani:
1. Kaapissani on seitsemää sorttia riisiä.
2. Syön omenoista myös siemenkodat.
3. Osaan tehdä kalakukkoja.
4. Minulla on alati paheneva kokkifetissi.
5. Himoitsen haisevia juustoja.
6. Omistan Tupperware-munankohottimen.
Joni ja Jenni, mietintämyssy on päässä ja ideanpoikasia on jo pullahtanut mieleen jalostumaan. Saas nähdä kuinka ämmän käy :-)
Lähetä kommentti