Testasimme paikan lauantaibrunssin ilmeisen sopivaan aikaan, sillä seuraavana viikonloppuna ravintola oli suljettu.
Varsinaisia ruokia odotellessa saimme natustella tortilla chipsejä ja dippailla niitä kahteen kipakkaan soossiin, jotka eivät takuulla olleet purkkikamaa.
Ihanasti lämmittävää chorizo-papusoppaa lusikoitiin isoista kupeista. Samanlaisista kauniista kupeista ryystimme myös loistokahvia ja lisäksi meille tuotiin kurkku-korianterijuomaa, jonka tekemistä kokeilin itsekin hyvin tuloksin.
Keiton jälkeen olivat vuorossa katkaravuista ja vaaleasta kalasta tehty ceviche, guacamolea, paputahnaleipää sekä sincronizadas, kinkkua ja juustoa tortillalettujen välissä.
Seuraavaksi pöytään kannettiin munia, kinkkua, tomaattia ja juustoa. Pakkohan ne oli syödä vaikkei ollut enää yhtään nälkä.
Jälkkäriksi pätistimme vielä maissikakkua sekä hedelmiä ja mysliä jogurtissa. Ähky!
Vaikka en ole ikinä Meksikossa käynyt, maistuivat ruoat ihan älyttömän hyviltä. Seurueemme palkokasvivammaisellekin löytyi syötävää, mistä isot propsit keittiöön! Brunssi kaikkine juomineen maksoi 16,50 euroa eli hinta-laatu-suhde on muy bueno.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti