16. syyskuuta 2008

Sairaspasta

Voihan räkä mikä olo on ollut muutaman päivän ajan! Mikään ei ole maistunut miltään paitsi tee lämpimältä. Sitä olenkin lipitellyt litrakaupalla ja nyt alkaa tuntua että taudin selkä olisi taittunut.

Sen kunniaksi tein ihan oikeaa ruokaa. Jääkaapista löytyneistä jämistä pihtisyntyi kanapastaa. Oletan sen maistuneen ihan hyvältä, mutta varmistan asian kokkaamalla evästä uudestaan jahka vainu on kunnossa.

Annos on aika valjun näköinen, mutta niin on syöjäkin.


Tarvitset:
parisen desiä kuivapastaa
broilerin maustamattoman rintafileen
pienen sipulin
oliiviöljyä
desin kermaa
1 rkl Dijon-sinappia
suolaa
mustapippuria
Parmesania

Tee näin:
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Pilko kanantissi suupaloiksi ja sipuli vähän pienemmiksi paloiksi. Kypsennä kanat pannulla oliiviöljyssä. Heitä mukaan sipulit ja anna niiden hiukan laiskistua.

Lisää pannulle kerma ja sinappi. Anna kiehahtaa kokoon. Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada joukkoon valutetut pastat. Hämmennä sekaisin ja kruunaa mättö raastetulla Parmesanilla.

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi poloa. Onneksi se menee kohta ohi. Juo paljon ja ajattele iloisia ajatuksia.

Anonyymi kirjoitti...

Voi kurjuutta, toivottavasti nujerrat pöpöt pian!
Flunssa on kyllä ihan mysteeri. Lekurit pystyvät vaihtamaan sydämen ja parantamaan syövän mutta flussapöpöt iloisesti jatkavat ihmisten kaatamista petiin ja toimitakyvyttömäksi, eikä kukaan mahda mitään. Ihme ja kumma.

Hanna Takala kirjoitti...

No mutta tuo ruokahan valjusta ulkoasustaan huolimatta kuulostaa ainesten perusteella hyvältä ja yksinkertaiselta setiltä!

Toivottavasti terveys silti saavuttaa!

Anonyymi kirjoitti...

Täydellinen lohturuoka, kanaa, juustoa ja pastaa. Paranemista!

Jaana kirjoitti...

KK, kyä tää tästä. Olen tainnut onnistua hukuttamaan pöpöt teehen ja mustaherukkamehuun.

Emma, ihmeellistä tosiaan :-) Mä laitoin muuten sulle & Muulille niitä marokkolaisia päivämääräehdotuksia tulemaan!

Jams, kyllä se pikkuhiljaa saavuttaa. Ja taas osaa arvostaa maku- ja hajuaistejaan asiaankuuluvalla vakavuudella.

Stjtr, elämä on jo ihan selkeesti voitolla. Huomenna menen taas kokeilemaan töiden tekoa.

Anonyymi kirjoitti...

Itsekin jo kaksi erillistä flunssaa tälle syksylle kituneena sympatiseeraan täällä ruudun toisella puolella. Hyvä, että olet jo tervehtymään päin! (Ja jottei menis ihan ruoan vierestä, niin pasta vaikuttaa herkulliselta!)

Meri, Helsinki kirjoitti...

Sinappia, parmesaania! Tätä on sovellettava omassakin atriassa. Melkein luulen ettei tofukaan tykkäis kyttyrää.

Onneks oot jo elpyneempi.

Jaana kirjoitti...

Virpi, toivottavasti tauti ei iske toista kertaa ihan lähiaikoina. Eikä sinuun kolmatta :-)

Muuli, sinappi voisi muuten sopia tofuun loistavasti! Kokeiluun!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...