22. tammikuuta 2015

Motivaatio-ongelmainen kahdeksanvuotias

Olenkohan minä ilmoittautunut epähuomiossa mukaan johonkin "100 päivää ilman blogin päivitystä" -kampanjaan, kun luonnoslistalla roikkuvia jutunsiemeniä ei jaksaisi sitten millään lannoittaa valmiiksi kukkasiksi? Eräät lajitoveritkin ovat jo tilanteesta huolissaan ja yrittävät tsempata meikäläistä parhaansa mukaan.
Kuvakaappaus julkaistu näppishäröisen kannustajan luvalla.
Menneen vuoden huippukohtia (Attica nyt ainakin) hehkuttava postauskin on jäänyt ajatuksen asteelle. En ole myöskään jaksanut kiillottaa kristallipalloa ennakoidakseni alkaneen vuoden ruokatrendejä (pikkulintujen liverryksestä olen ollut tulkitsevinani, että vuonna 2015 syödään rutkasti puuroa ja juureksia sekä juodaan lihaliemiä ja pienpanimoiden oluita).

Joulunpyhinä matkamittarikin pyörähti taas uusille lukemille, kun blogiharrastukseni täytti hämmentävät kahdeksan (8!) vuotta. Merkkipäivää juhlistin Etelä-Karjalassa vetyjä natustellen ja makkaratalkoissa touhuten.

 
Synttäribiisi.


Uuden vuoden lupauksiakaan en ole tavannut tehdä. Nyt taidan rikkoa rutiinini ja luvata pysyä kaukana Messukeskuksessa järjestettäviltä megamessuilta, joiden ruokatarjonnan runko rakentuu fudge- ja parmesaanivankkureiden varaan.

Vaikka blogiin ei säännöllisin väliajoin uutta kamaa pullahtaisikaan, voi syömisiäni ja juomisiani seurata Instagramissa (@kulinaarimuruja), jonne tuuttaan kuvasaastetta kiitettävän aktiivisesti. Myös blogin Facebook-sivulle linkkailen silloin tällöin jotain hassutuksia.

Ehkäpä tämä kirjallisempi meininkikin tästä vielä vilkastuu. Tavalla tahi toisella.  

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

No just niin! Juttua kehiin, Insta on imeväisten puuhaa; aikuinen nainen osaa kirjoittaa täysiä lauseita!

sauvajyvänen kirjoitti...

Hih, tämä on ihan huippu. Mua on eilisestä illasta naurattanut tuo vittu YRITÄ. Niijust ;)

Jaana kirjoitti...

Minna, en mä Instaa ole hylkäämässä! Siihen voivat imeväisten ohella addiktoitua myös aikuiset naiset :-)

sauvajyvänen, ymmärrän täysin. Mua se on naurattanut siitä asti kun sen sain :-D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...