24. toukokuuta 2011

Kiireen tuntua Kuurnassa

Tänään tuli käytyä pitkästä aikaa Kuurnassa (Meritullinkatu 6) pääkaupunkivisiitillä olleen lapsuudentoverin kanssa. Välillä koko paikan olemassaolon meinaa unohtaa, kun samojen veijareiden Ateljé Finne on tuossa lähempänä.
Alkuun otin broilerin sydämiä, joiden rakenne ja maku oli hyvin maksainen. Retisit sopivat sydänten kaveriksi oikein kivasti.
Pääruoaksi söin karitsaa, jonka olisi voinut antaa levähtää hiukan pidempään paistamisen jälkeen, että mehut eivät olisi valahtaneet pihalle. Päkäpään lisukkeena ollut varhaiskaali-pekonihässäkkä oli loistavaa.
Jälkkäriksi tilaamani suklaatuulihatut olivat jo parhaimmat hetkensä nähneet ja kuivuneet ikävästi. Onneksi täytesuklaat olivat syömäkuntoisia.

Kolme ruokalajia, lasi punaviiniä ja espresso maksoivat 61 euroa. Ei paha, mutta jotenkin Kuurnassa tuli tällä kertaa vähän semmoinen liukuhihnaruokailun fiilis: "Syökääs nyt äkkiä ja lähtekää, että seuraavat pääsevät sisään." Ei kai vaan menestyksen mukana ole noussut mitään keltaista ainetta päänuppeihin siellä?

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...