Ravintola on tosi pieni ja koko ajan täynnä, pöytävaraus kannattaa tehdä etukäteen. Rouva omistajatar kertoo mielellään, mitä eri sapuskat ovat. Tilaukset kirjoitetaan itse ruutupaperille.
Seuraavalla kerralla osaamme pyytää valkosipulisempaa hummusta, jota herra omistaja maistatti meille, kun olimme ensin tyhjentäneet normihummuskipon.
Seuraavaksi pöytään saapui lampaasta tehtyä taivaallisen hyvää shawarmaa sekä tomaateista, sipulista ja yrteistä tehtyä salaattia.
Tahnojen kanssa söimme sekä tavallista että seesamitahnalla maustettua pitaleipää. Molemmat paistettiin paikan päällä.
Jälkiruoaksi joimme sööteistä kupeista mausteista turkkilaista kahvia ja söimme makeita pistaasikeksejä.
Ylläoleva setti maksoi yhteensä noin 40 euroa eli hinta-laatu-suhde on enemmän kuin kohdallaan. Syöjiä oli kolme, joista yksi oikeastaan vain närppi pikkuisen parin lautasen reunalta.
Al Zobeidi on visiitin arvoinen kokemus, Kulinaarimurula suosittelee lämpimästi. Lisää suitsutusta paikasta voi lukea eat.fi:stä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti