Tähän herkkuun sopii purkkikamakin, mutta paremman tuloksen saat tuoretavarasta. Kypsän ananaksen tunnistat siitä, että sen sisälehti irtoaa kevyellä nykäisyllä ilman väkivaltaa, puukkoja ja puntareita.
Morttelin sijasta voit käyttää minttusokerin työstämiseen kätsyä Flavour Shakeria. Venäläisen maatuskan mallinen härpätin on oikein toimiva peli. Omani on punainen.
Tarvitset:
Reilun kaupan ananaksen
puolisen puskaa tuoretta minttua
4 rkl sokeria
Tee näin:
Aloita ananaksen kuoriminen leikkaamalla sen molemmista päistä parin sentin pätkä pois. Fileeraa loput kuoret irti niin reilulla kädellä, että saat kaikki tummat, kovat sattumat pois.
Lohko ananas pituussuunnassa neljään osaan. Poista paloista puumaisen keskiosat ja siivuta lohkot niin ohuiksi viipaleiksi kuin pystyt.
Jauha mintunlehdet ja sokeri morttelissa tasaiseksi möhnäksi tai sheikkaa ne shekaisin.
Kokoa viipaleista ja sokerista daideellista silmääsi miellyttävä rakennelma ja syö se pois.
4 kommenttia:
Ei permanto, menee taas haaste sivusuun! En osaa enää keskittyy.
Ananananananasakäämiä söisin mieluusti :-P
Ou nou *päästää kordonin*
Mut tee sit kuiteskii se bablin andö-sapuska jookoskookos?
Minttuananakset on testattu ja herkulliseksi todettu täälläkin aikanaan. Jamie-setä todellakin tuntee hedelmänsä.. :)
Hear hear!
Lähetä kommentti