Pakastimeen on taas päässyt kerääntymään kaikenlaista, kuten pussitolkulla pelmeneitä. Mutta niitä onkin kyllä hyvä olla varastossa.
Kanantissit sen sijaan eivät ikuisuuden kestävästä syväjäästä oikein tykkää, joten vapautin yhden rintaparin hyisesta kammiostaan ja kokkasin kana-tomaattipastaa.
Ruokakermanjämä toi tomaattisoossiin mehevää muhevuutta ja Balsamico vienoa särmää. Basilikaa appeeseen voi kylvää isolla kädellä ihan luvan kanssa.
Tuloksena oli maukas ja reilu satsi, josta yli puolet päätyi pakastimeen. Talking about helvetillinen oravavanpyörä?
Ja seuraavaksi mainospläjäys. Muista käydä äänestämässä sormiruokasuosikkiasi, aikaa on perjantaihin saakka.
Samassa osoitteessa puuhataan ruokapolkkaajien blogipiknikiä kesäkuun puolenvälin tietämille. Ilmoittaudu mukaan, sillä aiemmat eväsretkitarjoilut olivat vertaansa vailla :-)
Tarvitset:
2 broilerin rintafileetä
oliiviöljyä
sipulin
purkillisen tomaattimurskaa
desin ruokakermaa
1 rkl kanafondia
lorauksen Balsamicoa
mustapippuria
(suolaa)
4 dl keitetyä pastaa
tuoretta basilikaa
Parmesania
Tee näin:
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, jos jääkaapissasi ei ole valmiiksi keitettyä jämäpastaa.
Pilko broilerit suupaloiksi ja kypsennä ne öljytilkassa paistinpannulla. Lisää sipulit, tomaattimurska ja ruokakerma. Anna porista varttitunnin verran.
Mausta soossi fondilla, Balsamicolla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla. Sekoita pastat kastikkeen joukkoon ja revi sekaan puoli puskaa basilikaa. Anna ässehtiä vielä viitisen minuuttia ja raasta päälle Parmesania.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti