11. elokuuta 2007

Ihmiset suviyössä

Eilen vietettiin Pastanjauhajien organiseeraamaa piknikiä, jolta myöhästyin tavoistani poiketen ruhtinaallisesti *päästää ärräpään* Parempi myöhään kuin ei silloinkaan, sillä Suomenlinnaan saapuneet tyypit olivat ehdottomasti tutustumisen arvoisia!

Auringon kilossa viistolla kalliolla kylpivät Jauhajien lisäksi Sorsanpaistaja kera rengastettunsa, pro-kommentoija Emma, Apinanruokakeittiön ihq Ylimuuli, Jenni ja Nirso eli nuoripari Liemessä sekä mm. kohdun ulkopuolisesta lapsikatraastaan kuulu angstipolkkaaja Satujatar.

Ruoka oli hyvää ja sitä oli enemmän kuin tarpeeksi. Kalliolle katettiin mm. sienipiirakkaa, toinen toistaan hurmaavampia salaatteja, überterveellisiä ruisnaksuja, porkkanakakkua ynnä normaalit ruokajuomat. Oma piknik-kontribuutioni sisälsi hapankaalipiirakkaa ja suolakurkkuja.
Jos eväät olivat erinomaisia, niin syömäseura oli vielä parempaa! Jänskätyksen lauettua keskustelut polveilivat poliittisista linjanvedoista kakka-analyysien kautta reissuraportteihin ja yhteisten tuttavien kartoitukseen. No ruoastakin puhuttiin ja toisiamme kehuttiin, tietenkin. Epäselväksi jäi, kuinka monta kosmologia tarvitaan vaihtamaan hehkulamppu ja millä lautalla Jenni & Nirso loppujen lopuksi pääsivät mantereelle...

Suomenlinnan petollisilta mukulakivikaduilta selviytymisen kunniaksi piknik-jatkot vietettiin Kappelin terassilla, mistä kestävimmät jatkoivat vielä valomerkin jälkeen kohti uusia soittoruokaloita.

Kiitos helkkarin mukavasta illasta kaikille asianosaisille! Ja syksymmällä uudestaan samoissa merkeissä?

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos erittäin antoisasta illasta. Kaikin puolin. Teki hyvää sieluparalle. Ehdottomasti uudelleen!

Jaana kirjoitti...

Ehdottomasti! Olo on yllättävän hyvä ja ylösnousu sängystä ei koskenut kestämättömän paljon. Tässä vielä mitään ikäloppuja olla :-)

Jaksamista sinulle & sieluparallesi!

Rosmariini kirjoitti...

Oli kyllä kerrassaan kivaa. Ainoa huono puoli illassa oli se, että pääkaupungin baarit tuppaavat menemään näköjään turhan aikaisin kiinni. :) Sinniteltiin Belgessä kolmeen asti, jolloin sekin sitten sulki ovensa. No ehkäpä sitä siinä vaiheessa joutikin jo tutimaan.

Palataanko astialle marraskuussa vaikka ruokapitoisen pikkujoulun merkeissä?

Jaana kirjoitti...

Ilman muuta palataan! Tulevan get-togetherin suunnittelun voisi aloittaa jo hyvissä ajoin? Se kokkikouluidea on kypsyttelyn väärti.

Lyhyen tähtäimen suunnitelmissani on kehrätä voimia & suoriutua Kelpo poikien keikalle - ikäloputtomuudesta huolimatta eilisellä on omat vaikutuksensa täti-ihmisen jaksamiseen :-)

Meri, Helsinki kirjoitti...

Hehei! Väsyneen ja reissussa rähjääntyneen ja rähjänneen agenttimuulin terveiset Murulaan, oli aivan loistavaa tavata livenä! Uusiksi: kyllä. Pikkujoulusuunnitelmia on tehty selkeästi lähtöni jälkeen ja joulukuu kävisi kyllä itselleni erinomaisesti. Siijuu!

Jaana kirjoitti...

Muuli my friend, livekeikat on aina ihan parhaita!

Tänään aion tekaista mustikkapiirakan (sikäli mikäli lähismarketissa tai Hietsun torilla kasvaa mustikoita) lanseeraamallasi talkkunallisella ohjeella :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...