26. maaliskuuta 2007

Maalisvaalit jatkuvat

Maaliskuun ruokahaasteeseen ilmoitettiin määräaikaan mennessä mukaan kahdeksan porkkanapostausta.

Ehdokkaat

1. Ketturouvan keittiön porkkanaletuissa on täytteenä kylmäsavulohta. Herkullinen yhdistelmä, toimii paremmin kuin sata jänistä.
2. Pastanjauhajat heittävät peliin porkkanakastikkeen, jota tarjoillaan häränkyljysten kanssa. Porkkanamaa on voimaa Oulussa.
3. Tuulentuvassa haasteeseen hämmennetään siskonmakkara-porkkanasoppaa eli vanhoja kujeita maistuvilla uusilla lisukkeilla.
4. Hillarahka (suom. huom.) osallistuu kisaan inkiväärikuorrutetuilla porkkanamuffineilla, jotka saavat veden herahtamaan suuhun kielirajoista riippumatta.
5. Polkkapossun tuotekehityspanos haasteeseen on porkkana-kurkkuketsuppi. Mielenkiintoista ja innovatiivista.
6. Puolenkilon voikeittiöstä on kisaan ilmoitettu porkkanakakku, joka pääsee varmasti pitkälle jo pelkällä värikkäällä olemuksellaan.
7. Apinanruokablogin kontribuutio sisältää Ylimuulin tuunaamia porkkana-taatelimuffinseja. Luulen että tämä on kauniin ystävyyden alku.
8. Keittokomerosta haasteeseen katetaan porkkanainen nuudelisalaatti, johon seesami antaa vinkeän vivahteen.

Äänestys

Tutustu haasteeseen osallistuviin postauksiin ja äänestä klikkaamalla suosikkiasi alla olevalta listalta:
Äänestysaika päättyy perjantaina 30.3.2007. Jos äänestysajan päättyessä useammalla postauksella on yhtä korkea äänimäärä, valitsen minä voittajan näiden postausten joukosta. Voittaja julkistetaan lauantaina 31.3.2007.

Onnea kisaan!

Maaliskuun ruokahaasteen aloituspostaus
Helmikuun ruokahaasteen tulokset

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...