31. maaliskuuta 2007

Maaliskuun ruokahaasteen tulokset

Ehdokkaita käytiin äänestämässä määräaikaan mennessä huikeat 210 kertaa. Polkkapossun porkkanaketsuppi keräsi 35% äänistä - isolla kauhalla onnea Polkkikselle *fanfaareja*


Ruokahaasteperinteen mukaisesti edellisen kuukauden voittaja vastaa seuraavan kuukauden haastejärjestelyistä kuten aiheen valinnasta, aikataulusta, äänestystavasta sekä säännöistä. Huhtikuun 2007 ruokahaasteen etenemistä voimme siis seurata Polkkapossun blogista.

Kiitos kaikille osallistujille & äänestäjille! Nyt tanssahtelen takaisin muuttorumban pyörteisiin ja palaan aiheeseen uudesta keittiöstäni.

Maaliskuun ruokahaasteen aloituspostaus
Helmikuun ruokahaasteen tulokset

3 kommenttia:

ylimuuli kirjoitti...

Täällä odotellaan jo malttamattomana raporttia ja ensimmäistä postausta uudesta keittiöstä... *rummuttaa pöytää* Sulla on kyllä ihailtavan kunnianhimoisia reseptejä, erikoisia ja kiinnostavia.

Suunniteltiin muuten Pienen suklaakerhon kevätkokousta. Pääsiäissuklaita pitää näes hieman kartoittaa.

Välispiikki kirjoitti...

Toivottavasti rystyset kestävät rummutusta, sillä uudessa keittiössä ei ole vielä laajaa kaistaa ja nimeltä mainitsemattomalla operaattorilla on piiiitkät asennusjonot. Lisäksi jään tänään kymmenen päivän lomalle, joten työyhteyksiäkään ei voi hyödyntää :-(

Eli tällä kertaa pääsen valitettavasti olemaan pääsiäissuklaakokouksessa vain ns. hengessä *pyhäpyhäpyhääää* mukana. Mignon-munat ovat hyvejä!

Ketturouva kirjoitti...

Ai muuttorumbaa täälläkin? Sitä samaa, sitä samaa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...