10. maaliskuuta 2011

Laimeahko Lupolo

Tänään tuli testattua kaikkien huulilla oleva Lupolo (Punavuorenkatu 3) semi-työperäisessä dinneröintisessiossa. Elviiran tilalle pullahtaneessa Lupolossa oli  jääpalakone rikki ja aperitiivi-geetee olisi kyllä kaivannut viilennystä. Henkilökunnan edustaja ei myöskään osannut kertoa, mitä ginejä heillä myydään.
Kipot ja kupit-osastolta tilattiin pöydän täydeltä tavaraa: artisokka-pistaasipestoa, katkarapuja sahramiaiolissa, chilioliiveja, lämpimiä retiisejä yrttivoissa, kampasimpukoita sekä carpaccioa ja grillattuja kasviksia. Mukavia makuja, joista retiisit sopivat omaan suuhuni parhaiten. Kippojen hinnat vaihtelivat 3-6 euron välillä.
Pääruoaksi otin päivän kalaa, joka oli muikkua. Muikut olivat seesamipaneroituja ja niiden kaverina tarjoiltiin taatelisosetta ja bulguria. Ei huonoa, mutta ei mitenkään ikimuistoisen erinomaistakaan. Annoksen hinta oli alle 20 euroa.
Lupolossa lasku tuodaan pöytään kivassa kirjarasiassa. Laskun loppusummasta minulle ei ole käsitystä, koska sen kuittasi seurueemme ehtoinen isäntä. Kiitokset siitä!

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...