Farang (Ainonkatu 3) avattiin elokuussa 2009 ja minulla kesti muutaman kuukauden ennen kuin älysin käydä testaamassa paikan. Tykästyin Farangiin ensipuraisulla ja siellä on tullut syötyä sen jälkeen silloin tällöin.
Eilisellä visiitillä valoa kaamokseen toivat rapea possu palmusokerikaramellilla, haudutetut vasikanposket hot & sour-salaatilla ja somen-nuudeleilla, salt & pepper-mustekala sekä pehmeäkuoriset taskuravut. Hyvää!
Tällä keikalla hankin myös Farangin keittokirjan, jonka ohjeilla sain karkkipossusta vihdoin niin oikean makuista, kuin omassa keittiössä on mahdollista.
Jälkkäriannoksessa oli ainakin mango- ja maitosuklaamoussea, tymäkkää tummaa suklaata, kirpeää passionhedelmää sekä raikasta verkkomelonia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti