Taitaa taas olla pienen ryhtiliikkeen aika näissä päivityshommissa. Aktivoidun elävien bloggaajien kirjoihin tällä parin viikon takaisella rucolapestolla, joka osoittautui ihan älyttömän maukkaaksi ja monikäyttöiseksi möhnäksi. Siitä riitti niin pastan soossiksi kuin salaatin kastikkeeksi ja leivän päälliseksikin.
Linguini rucolapestolla maistuu kesältä. |
Modasin hiukan Soppa365:stä löytämääni ohjetta lisäämällä tykötarpeiden joukkoon valkosipulia ja mustapippuria. Lisäksi vaihdoin pinjansiemenet herkullisin seurauksin cashew-pähkinöiksi, jotka ponteva kenwoodini jaksoi nätisti jauhaa atomeiksi. Öljynä käytin superhyvää Sommarivan "Cru Mainaa", jota löytyy Hella & Herkun hyllystä.
Tarvitset:100 g rucolaa
1 dl cashew-pähkinöitä
1 dl raastettua parmesania
1 dl oliiviöljyä
valkosipulinkynnen
puolikkaan sitruunan mehun
suolaa
mustapippuria
Tee näin:
Huuhtele rucolat ja revi niitä hiukan pienemmiksi palasiksi.
Kuori valkosipulinkynsi ja paloittele se muutamaan osaan.
Laita kaikki ainekset korkeaan, kapeaan astiaan ja sauvasekoita tasaiseksi.
Tarkista suola ja pippuri. Lisää mausteita tarvittaessa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti