27. tammikuuta 2013

Ufo tarjosi smoothien

Minä ja smoothiet emme ole parhaimpia kavereita, enkä oikein osaa sanoa mistä se johtuu. Yhtenä syynä lienevät hifistelysmoothieihin sotkettavat asiat, joihin yleensä yhdistetään etuliite super-. Gojimarjat ynnä muut spirulinat ovat niin allekirjoittaneen epämukavuusalueella kuin vain mahdollista olla on.

Mutta mutta... männäviikolla jouduin ojentamaan smoothiepirulle pikkusormen, koska inttervepistä löytämäni satsumasmoothie vaikutti kerrassaan mahtavalta. Sitä jopa tituleerattiin oivalliseksi varokeinoksi flunssaa vastaan.

Oikaisin originaaliohjetta nesteiden osalta vähän ja lorottelin blenderiin kookos- ja mantelimaitoa suhteessa puolet ja puolet. Taateleita käytin ymmärtääkseni hiukan enemmän kuin käskettiin ja makumielessä vapauksien ottaminen kyllä kannatti.

Tässä yhteydessä on kyllä pakko kehua Crazy Jackin totaalisen kreisejä pehmeitä taateleita. Ne ovat koukuttavia, niitä saa ostaa ainakin Ruohonjuuresta ja tämä ei ole maksettu mainos.
Aika ufoa on myös kimakan pinkki (vai lieneekö värin nimi magenta?) turbopilli, jolla on kuitenkin perin kätevä ryystää paksua smoothieta tuulensuojaan. Missähän olisi myytävänä sellaisia värittömiä isoja pillejä, joka sopisivat paremmin kaltaiselleni hillitylle, keski-ikäiselle imijälle? Tiimarissa oli vain äreitä nuorisovärejä.

Martti Servolle ufo muuten tarjosi kaakaon.Tarvitset:
3 satsumaa
banaanin
puolikkaan avocadon
2 dl kookosmaitoa
2 dl mantelimaitoa
4 kuivattua taatelia
puolikkaan sitruunan mehun

Tee näin:
Kuori ja lohko satsumat. Kuori ja paloittele myös banaani ja avocado. Laita lohkot ja palaset pakastimeen muutamaksi tunniksi.

Kolistele jäiset hedelmät blenderiin. Lisää joukkoon kaikki muutkin ainekset ja surraa tasaiseksi. Jos seos tuntuu kovin tanakalta, lisää kookos- tai mantelimaitoa kunnes smoothien koostumus on mieleisesi.

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

oon ihan sekasin, eli räpelsin jotain edellisen kommenttini kanssa - sitä se turbopilli teettää!

Olin siis sanomassa että: Turbopilli! Mä haluun niitä, oon tappavassa kuplateekoukussa ja ilman turbopilliä ei voi imutella kuplia... tosin pitäisi vielä opetella tekeen niitä riivatun mykyjä...

Jaana kirjoitti...

:-D

Multa saat turbopillejä! Löytyy fuksiaa ja orgasminvihreää, kumpiako laitetaan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...