17. kesäkuuta 2011

Ihanan väliaikaista

Kalasatamassa käy tällä hetkellä melkoinen kuhina, vaikka alueella ei "virallisesti" ole yhtään mitään. Kesäkuun alussa sataman perukoilla näki päivänvalon Ihana Kahvila, josta avautuville maisemille fiinimpien postinumeroiden alueilla sijaitsevat cafét ovat taatusti kateellisia.
Kahvila on karussa viehkoudessaan niin söötti, että sinne kannattaa kyllä taivaltaa koko pitkä matka Kalasataman metroasemalta. Paikka löytyy helposti katuun maalattuja vihreitä opasteviivoja seuraamalla.

Itse päädyin ensi kertaa paikalla pari viikkoa sitten, kun kahvila toimi perinteisen Kuvakännit-taidetapahtuman aloituspisteenä.

Kuvakänneihin tarvitaan muutama joukkueellinen kivoja ihmisiä, kohtuullisesti alkoholia sekä kertakäyttökameroita, joilla otetaan valokuvia tiettyyn teemaan liittyen. Tänä vuonna inspiroiduimme Kauniit ja rohkeat-episodien suomenkielisistä nimistä.
Mutta takaisin kahvilaan, jonka myyntipiste on rakennettu graffiteilla koristeltuun konttiin.
Sisätilat ovat ulkokuorta hempeämmin sävytetyt, naapurikontissa on pari bajamajaa.
Muita kuvakännääjiä odotellessa nautiskelin näkymistä sekä jumalaisesta mustikkamehusta ja mustikan makuisesta macaron-leivonnaisesta (yhteensä noin 6 euroa).

Lapin Marian valmistama mahtimehu maistui pillillä juotuna ihan lapsuudelle. Macaron oli vähän turhan rapsakka. Ihanaa sitkeyttä kakkarassa ei juuri ollut, mutta mustikkainen täyte oli namia.
Mehupullon etiketti oli täynnä kannatettavaa asennetta!
Ihana Kahvila on ihana aika monella tavalla ♥

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...