5. lokakuuta 2008

Siunausta!

Leikin viikon verran otona pitopalveluyrittäjää ja väsäsin yötöinä syömät ystävän pitkänhuiskean rippilapsen konfirmaatiokekkereihin. Kirkollisen toimituksen aikana laitoin pöytää koreaksi, mutta olisi vissiin kannattanut mennä palveluspaikan päälle kuulemaan kevytmetalliversiota Totuuden hengestä...

Pöperöitä tehdessä mieleen tulivat omat riparimuistot, joille piti hiljakseen hieman hymähdellä. Leirikoulun sijasta kävin päiväkoulun, ettei tarvitsisi karata leiriltä lempparibändien lähikeikoille. Konfirmaatiossa pukeuduin mielenosoituksellisesti mustiin ja erosin kirkosta seuraavalla viikolla. Räyh!


Ja sitten asiaan. Eilisissä pirskeissä oli tarjolla kahdenlaisia pikkupizzoja. Kinkku-ananaspizzoissa pohjustuksena oli tomaattisossia ja kinkku-kirsikkatomaattipizzoissa soossina toimi levittyvä vuohentuorejuusto.

Lisäksi pöytään katettiin sekä aurinkokuivatuilla tomaateilla että raastetulla parmesanilla maustettuja voitaikinanapoja. Tarjolla oli myös pieniä hapankorppusandwichejä, jotka tein rullaohjetta varioiden. Hapankorput kostutin laimennetulla kalafondilla, täytteeseen laitoin maustamatonta tuorejuustoa, partaäijää, tilliä, sitruunanmehua ja graavilohta.

Minipizzoja fanitti eniten juhlakalun pikkuveli, joka tilasi niitä itselleen viisi! Kaikilla tarjottavilla oli luonnollisesti myös päivänsankarin virallinen hyväksyntä.


Kirkkokahvien kera syötiin lärvikakkua, jonka pohjan työstin Kinuskikissan ohjeiden mukaan. Kakkukuvan rippileiriläisestä tilasin Confetista.

Täytteeksi kakkuun kauhoin vadelmahillolla maustettua kermarahkaa sekä kuutioituja säilykepersikoita, kostutuksena Sprite Zeroa. Koristeluun käytin sokerilla ja vaniljaesanssilla maustettua kermarahkaa.

Kakkua turatessani totesin jälleen kerran, että vakaata kättä ja tarkkaa silmää vaativat koristelupursotukset eivät todellakaan ole vahvin lajini! Onneksi täytekakun maku oli kuitenkin hjuva.

Ei kommentteja:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...