Kulinaarimuruja
Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Reseptit
Ravintolat ja reissut
Ruokahaastehistoria
▼
8. huhtikuuta 2013
Prinsessakeittoa
›
Kun alun alkaen salaattitarpeiksi ostetun ja jääkaapin perukoille hylätyn parsakaalin sävy alkoi uhkaavasti synkistyä, oli korkea aika saatt...
2 kommenttia:
6. huhtikuuta 2013
Ravintolakerho goes old skool
›
Ravintolakerhomme on jo jonkin aikaa suunnitellut vierailevansa perinteisessä valkoisten pöytäliinojen paikassa. Aikomus toteutui, kun huhti...
2 kommenttia:
4. huhtikuuta 2013
Pääsiäisen paras burgeri
›
Sain taannoisesta epäonnistuneesta hampurilaiskokemuksestani oikein asialliset pahoittelut sekä lahjakortin Lihakauppa Rosludillta . Lunast...
4 kommenttia:
2. huhtikuuta 2013
Kaikkea muuta kuin karua ruokaa
›
Viime viikolla kävimme Soppa-Hannan kanssa testaamassa Karun (Hämeentie 103), jossa suomalaisia perinneruokia päiviteltiin uudelle vuos...
1. huhtikuuta 2013
Vaihtoehto pashalle
›
Sain pääsiäissunnuntaiksi kutsun aterialle, jolla nautiskeltiin lampaanjalkaa tajunnan räjäyttävän punikkitattisoossin sekä valkosipulisen m...
6 kommenttia:
31. maaliskuuta 2013
Hodari on uusi musta!
›
Blogipostaukseni laahaavat vähän ajastaan jäljessä, koska kulunut maaliskuu on ollut melkoista hässäkkää. Ruokailurintamalla on tapahtunut v...
2 kommenttia:
Synttärichiliä
›
Parin viikon takaista syntymäpäivääni juhlittiin Postres'ssa illastamisen lisäksi myös epäformaalimmin. Ikiaikainen kafruni, joka on mi...
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio