Kulinaarimuruja
Sivut
(Siirry kohteeseen…)
Etusivu
Reseptit
Ravintolat ja reissut
Ruokahaastehistoria
▼
2. joulukuuta 2012
Jämähirveä
›
Vaikka puolitoistakiloinen hirvipaisti ei mikään jättimäinen lihakimpale olekaan, ei se tässä huushollissa meinannut loppua millään. Söin s...
2 kommenttia:
28. marraskuuta 2012
Santa Klaus
›
Jouluruokakausi käynnistyi osaltani jo viime viikolla, kun osallistuin lukuisten muiden ruokabloggaajien lailla Klaus K:n (Bulevardi 2-4) A...
2 kommenttia:
27. marraskuuta 2012
Hirveen yksinkertaista
›
Pidän hirvelihan mausta. Varsinkin hirvenpaistista sapuskaa valmistaessani skippaan yleensä kaikenlaiset marinadit pitäytyen mausterintamall...
Kylmää kyytiä Huberissa
›
Viime viikonloppuna kävin suurin odotuksin testaamassa Tampereella ihan äskettäin avatun Huberin (Aleksis Kiven katu 13). Paikalla on samat...
12 kommenttia:
25. marraskuuta 2012
I Can Has lettu?
›
Osallistuin eilen Tampereella huikeisiin lettubakkanaaleihin, joissa normiräiskäleiden ohella paistettiin myös kookos-, pinaatti-, chili-, s...
7 kommenttia:
14. marraskuuta 2012
Sotto vai rotto?
›
Jos valmistaa palsternakkaa vähän niin kuin risoton tapaan, niin millä nimellä sitä voisi kutsua? Palstersotto? Palsterotto? Joka tapauksess...
10 kommenttia:
11. marraskuuta 2012
Kasvisateria tuplajuustolla
›
Sain luokseni syömäkylään seurueen, jonka jäsenistä yksi diggailee pääsääntöisesti kasvispainotteista ruokaa. Sianlihasta pinkeänä hoosianna...
6 kommenttia:
‹
›
Etusivu
Näytä internetversio