tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post8639772031879235656..comments2024-03-01T15:42:21.742+02:00Comments on Kulinaarimuruja: Hassen hauskat seiväsmatkatJaanahttp://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-67693732513682052902013-08-12T10:56:37.759+03:002013-08-12T10:56:37.759+03:00Portobello, totta turiset. Lähitulevaisuudessa ei ...Portobello, totta turiset. Lähitulevaisuudessa ei ole kyllä aikomuksia ruokailla Välimäen kuppiloissa.Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-12655914169095813592013-08-09T17:38:49.966+03:002013-08-09T17:38:49.966+03:00Kiitos postauksesta!
Valitan ikävää kokemustanne...Kiitos postauksesta! <br /><br />Valitan ikävää kokemustanne, mutta en suoraan ole millään tavalla yllättänyt. Helsinki on pullollaan parempia paikkoja, joten jääköön yrmeät katselemaan tähtiään ihan keskenään. Portobellohttp://portobelloblogi.blogspot.finoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-8686895448532355802013-07-02T09:15:38.188+03:002013-07-02T09:15:38.188+03:00Ulla, tuo kukkaruukkuformaatti on fine dining-paik...Ulla, tuo kukkaruukkuformaatti on <i>fine dining</i>-paikoissa aika yleisesti harrastettu, tykötarpeet vaan vaihtelevat. Esim. Nomassa kukkaruukussa tarjoiltiin naatillisia retiisejä ja porkkanoita. Multa oli valmistettu oluesta, pähkinöistä ja mallasjauhoista. Mullan alta löytyi yrteillä maustettua jogurttia.Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-75350629405294955172013-06-30T10:50:55.771+03:002013-06-30T10:50:55.771+03:00Katsottiin muuten äskettäin TV5:ltä tullut Heston ...Katsottiin muuten äskettäin TV5:ltä tullut Heston Blumenthalin ohjelma vuodelta 2011, ja kappas vain, Heston tarjoili tismalleen samannäköistä kukkaruukkuruokaa, tosin Hestonin yrtit olivat isommat :-D Multa oli suklaa-muropöperöä ja sen alla tiramisua.Ullahttps://www.blogger.com/profile/05036184625126150774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-76857985055771262832013-06-27T12:05:57.724+03:002013-06-27T12:05:57.724+03:00Ano kakkonen, totta turiset.Ano kakkonen, totta turiset.Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-60539933637443382082013-06-27T11:55:48.580+03:002013-06-27T11:55:48.580+03:00Ano kakkonen vielä. Ei ihminen luonteelleen mitään...Ano kakkonen vielä. Ei ihminen luonteelleen mitään mahda ja ainahan työntekijät palkataan ominaisuuksiensa mukaan johonkin tiettyyn tehtävään. Dompalla on ollut omat kriteerit joiden perusteella nämä tyypit on valittu ”tähtiravintolan henkilökunnaksi” ja ravintolan starojen myötä näille on tullut sellainen käsitys että hekin ovat jonkunlaisia staroja, Ylimielisyys, kun sellainen ikävä luonteenpiirre on päässyt kehittymään, ei häviä kenenkään mahtikäskyllä. Ammattilaisen ja tosi ammattilaisen suurin ero on siinä että tosi ammattilainen ei ole ylimielinen.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-34183669717403444842013-06-27T10:24:21.513+03:002013-06-27T10:24:21.513+03:00Ano kolmonen, itse olen tavallaan nauttinut Välimä...Ano kolmonen, itse olen tavallaan nauttinut Välimäen tuomaroinnista mainitsemassasi kokkikisassa, sillä ohjelmaformaattiinhan kuuluu olennaisena osana "vittumaisen tuomarin" rooli, joka suomalaisessa versiossa on napsahtanut Välimäelle. Hänen alaisuudessaan työskenteleminen olisikin varmasti ihan eri juttu.Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-62240013319629152142013-06-27T10:14:26.583+03:002013-06-27T10:14:26.583+03:00Sitruunan syönyt pökkelö! Hyvä kun sanoit sen. Its...Sitruunan syönyt pökkelö! Hyvä kun sanoit sen. Itse olen sitä ihmetellyt, miten HV voi olla valittu esim. siihen ammattikokkien skabaohjelmaan tuomariksi. Mielestäni ammattitaito, pro-ote, on niin paljon laajempi käsite kuin pelkkä substanssin hallinta. On ikävää, että esimerkillä johtamista tekee henkilö, jonka elämäntehtävä on olla nariseva, virheitä pinpointtaava v-tuilija. Kaikesta päätellen hän on tyylillään kuolettanut myös oman henkilöstönsä.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-65352507441022776662013-06-27T10:11:13.300+03:002013-06-27T10:11:13.300+03:00Jasu, noinhan se valitettavasti taitaa olla.
Anda...Jasu, noinhan se valitettavasti taitaa olla.<br /><br />Andalusiana, taitaa hetken kestää ennen kuin itsekään CD:ssa taas syön. Helsingissä on hinta-laatu-suhteeltaan monta Domppaa parempaa kuppilaa.<br /><br />Tuplaespresso, samaa mieltä Lidlin mainoksesta :-)<br /><br />annemi, kyllä Välimäki osaa sapuskaa tehdä, mutta viestintätaidoissa ja konseptien loppuun asti paketoinnissa olisi hiukan opeteltavaa.<br /><br />heta, kiva kuulla, kiitos itsellesi :-)<br /><br />Wanna-be-kulinaristi, ruoat olivat muuttuneet tosi vähän ja hinnat eivät todellakaan olleet laskeutuneet bistrotasolle :-)<br /><br />CD:n pönkeä palvelu on kummastuttanut minua aina ja kummastus on vain lisääntynyt sitä mukaa kun kokemuksia rennommista misukkapaikoista (esim. Noma, St. John) on kertynyt.<br /><br />Ano ykkönen, kyllä meidänkin leukamme niin sanotusti loksahtivat tuon kommentin jälkeen. <br /><br />jenni, vassokuu :-)<br /><br />aleksi, seipäät, kepit mitä näitä nyt on ;-)<br /><br />Ulla, todennäköisesti tyyppi on sama. Kaveri on ollut poissa paikalta, kun tilannetajua ja ihmisten lukemistaitoja on jaettu.<br /><br />Jonna, tuota samaa mekin toivoimme. Välimäki ei ymmärtääkseni ole kovin pidetty työnantaja, sillä CD:ssa henksun vaihtuvuustahti on aika vikkelä. Noista lähtökohdista voi olla hiukan haasteellista innostaa joukkoja mihinkään kivaan bistrorevittelyyn :-/<br /><br />Ano kakkonen, eikös ammattitaitoisen ravintolatyöntekijän tulisi kyetä sopeuttamaan käyttäytymistään erilaisten tilanteiden ja asiakkaiden mukaan? Jotkut arvostavat formaalia pönkeyttä, toiset taas tykkäävät enemmän rennommasta meiningistä ja professionaalin pitäisi osata tunnistaa eri ihmistyypit ;-)Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-13507198280254532292013-06-26T22:47:26.528+03:002013-06-26T22:47:26.528+03:00Hasse on bistroiluyrityksessään tehnyt ihan perusm...Hasse on bistroiluyrityksessään tehnyt ihan perusmokan, valinnut väärät tyypit duuniin. Kun sekä hän itse että koko henkilökunta on "tarkoin duuniinsa valittuja<br />tähtiravintolatyöntekijöitä", niin miten kukaan voisi kuvitellakaan, että sen sakin saisi sormia napsauttamalla yhtäkkiä muutetuksi letkeiksi bistrokyyppareiksi. Sitruunan syönyt pökkelö ei yksinkertaisesti pysty muuttumaan hunajaisen sutjakkaaksi pajunvitsaksi.<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-26068657556308818572013-06-26T21:00:39.088+03:002013-06-26T21:00:39.088+03:00Omat kokemukset ovat vähän vastaavia, vaikka bistr...Omat kokemukset ovat vähän vastaavia, vaikka bistroversiota en ole testannut. Minä toivoisin, että Välimäki olisi uskaltanut kunnolla revitellä ja innostaisi myös salin tekemään samoin. Hyvä palvelu ei tarkoita sinua lainatakseni seivästä siellä missä aurinko ei paista. Jonnahttp://www.divaaniblogit.fi/suolaajahunajaanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-15893709090868842052013-06-26T19:34:09.190+03:002013-06-26T19:34:09.190+03:00Ei hemmetti :-0 Mikä tuossa oli _bistroa_? Sommeli...Ei hemmetti :-0 Mikä tuossa oli _bistroa_? Sommelier taisi olla sama, joka oli työvuorossa silloin, kun me Jasun ja klaanin kanssa käytiin Chez Dompassa, ũbertökeröstä kommentista päätellen.Ullahttps://www.blogger.com/profile/05036184625126150774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-38909558691361514402013-06-26T18:54:34.809+03:002013-06-26T18:54:34.809+03:00"salihenkilökunnalla olivat seipäät unohtunee..."salihenkilökunnalla olivat seipäät unohtuneet sinne minne aurinko ei paista" hihihaleksihttps://www.blogger.com/profile/12553982321454916463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-28506498564836962662013-06-26T11:54:37.300+03:002013-06-26T11:54:37.300+03:00Niin, etta HV:t vaan HV:lle :-D
Kiitos taas kerran...Niin, etta HV:t vaan HV:lle :-D<br />Kiitos taas kerran kivasta postauksesta, naita on aina mukava odottaa.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08256764714084985729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-85910853744246023732013-06-26T11:29:05.572+03:002013-06-26T11:29:05.572+03:00"Eräs seurueemme jäsen ihmetteli toisen tai k..."Eräs seurueemme jäsen ihmetteli toisen tai kolmannen kaadon kohdalla lasissaan olevaa sakkaa, johon yrmeä herra vastasi lakonisesti, että 'muutaman lasillisen jälkeen sitä saattaa nähdä kaikenlaista.'" ?!<br /><br />Tuohon ei voi sanoa muuta kuin OHO! <br /><br />Jos joku ylimielinen tarjoilija olisi minulle esittänyt tuollaisen huomautuksen, olisin varmaan saman tien kiittänyt, lähtenyt ja sanonut lopulliset hyvästit kyseiselle ravintolalle. (Itse asiassa olen tavallaan tehnytkin sen, koska pari kertaa ateriointia CD:ssä oli tunnelmaltaan pari kertaa liikaa.)<br /><br />Tarjoilija, olkoon vaikka minkälainen hovimestari tai sommelier, on asiakaspalvelutyössä. Se ei tarkoita, että asiakasta pitäisi pokkuroida, mutta kannattaa kuitenkin muistaa kuka sen palkan viime kädessä maksaa - asiakas...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-70192816308821458012013-06-26T11:26:24.502+03:002013-06-26T11:26:24.502+03:00Kiitos postauksesta. Kävimme testaamassa bistron j...Kiitos postauksesta. Kävimme testaamassa bistron jokin aika sitten ystävien kanssa ja ruoassa ei ollut valittamista (musta esim toi kukkaruukkujuttu oli hyvä, tai en muista, että siinä olis ollut ainakaan mitään ongelmaa), mutta PALVELU. Siis pliis. Muistin taas, miksen käy tuolla ikinä syömässä omalla rahalla, vaikka olisi juhlaankin syytä. Palvelu on niin superjäykkää ja ahdistavaa, että tulee syöjällekin stressi siitä, osaako vetää teatterin läpi oikein. Musta tähtiravintolassa pitää tajuta se, että mukaudutaan asiakaskuntaan - on niitä, jotka haluavat, että jäykistellään ja on niitä, joiden kanssa voi ottaa vähän rennommin. Musta esim Savoyssa osataan tämä erittäin hyvin, jos palvelusta puhutaan. <br /><br />Ystävämme kysyi mikä bistrosta tekee bistron ja hänelle vastattiin, että "ruoat ovat vähän muuttuneet, hinnat laskeneet, muuten periaatteessa sama". No niin oli. :)Wanna-be-kulinaristinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-85375505661088969272013-06-26T11:13:35.486+03:002013-06-26T11:13:35.486+03:00Ahaha, paras ruokablogautus, johon olen vähään aik...Ahaha, paras ruokablogautus, johon olen vähään aikaan lukenut! Jään lukijaksi.<br /><br />Ja annemia komppaillen, iso kiitos raportoinnista!hetahttp://www.lily.fi/blogit/viinillanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-55480599667682719682013-06-26T10:09:43.463+03:002013-06-26T10:09:43.463+03:00Tämä oli pakko jakaa eteenpäin, Hans ei vaan osaa ...Tämä oli pakko jakaa eteenpäin, Hans ei vaan osaa :D<br /><br />Pakko kiittää sinua että kävit testaamassa ko. paikan ja raportoit siitä, koska jos joskus vielä harkitsin asiaa niin nyt en enää ja jätän Hansin bistronkin väliin kuten Chez Dominiquen :)annemi / 52 weeks of deliciousnesshttp://www.52weeksofdeliciousness.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-71550948482400925912013-06-26T09:47:10.806+03:002013-06-26T09:47:10.806+03:00Lidlin mainos on kyllä tosi hyvin käsikirjoitettu ...Lidlin mainos on kyllä tosi hyvin käsikirjoitettu ja näytelty. Siitähän voi saada jopa sellaisen kuvan, että HV olisi jotenkin huumorintajuinen ja rento tyyppi. Kymmenen pistettä kääsärin tehneelle mainostoimistolle.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-57720491005928738152013-06-26T09:25:49.923+03:002013-06-26T09:25:49.923+03:00no voi. sen verran kitkeräsävytteisiä ovat olleet ...no voi. sen verran kitkeräsävytteisiä ovat olleet muidenkin kommentit, ettei kyllä (etenkään noilla hinnoilla!) houkuttele katsastamaan :-/Andalusianahttps://www.blogger.com/profile/10602402818440486842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-52493162868980462122013-06-26T09:03:59.732+03:002013-06-26T09:03:59.732+03:00Aivan naurettavaa! Rentous ja Hans ei näköjään sov...Aivan naurettavaa! Rentous ja Hans ei näköjään sovi samaan lauseseen missään yhteydessä...Chez Jasuhttps://www.blogger.com/profile/10470358947286252879noreply@blogger.com