tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post7774099724267400782..comments2024-03-01T15:42:21.742+02:00Comments on Kulinaarimuruja: KrikettijälkkäriäJaanahttp://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-64088131288479064552015-06-23T08:32:35.428+03:002015-06-23T08:32:35.428+03:00Sama juttu, aikaisemmin olen kuivatellut marenkeja...Sama juttu, aikaisemmin olen kuivatellut marenkeja reilusti alle sata-asteisessa uunissa. Tällä ohjeella marengista tuli kyllä optimaalisen sitkasta olematta kuitenkaan liian murenevaa.Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-47409967321376146742015-06-22T23:33:46.530+03:002015-06-22T23:33:46.530+03:00Nätin värinen marenki :) Mä olen kuivannut marengi...Nätin värinen marenki :) Mä olen kuivannut marengit yleensä matalammassa lmmössä, mutta täytyypä kokeilla 110 astetta.Tuplaespressohttps://www.blogger.com/profile/14644345082573191694noreply@blogger.com