tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post5804241735319864636..comments2024-03-01T15:42:21.742+02:00Comments on Kulinaarimuruja: Kaviaaria ja shampanjaaJaanahttp://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-62590476752504838042015-01-24T15:12:46.011+02:002015-01-24T15:12:46.011+02:00Juu, just sitä vakuumissa myytävää, kylmäsavustett...Juu, just sitä vakuumissa myytävää, kylmäsavustettua sampea tarkoitin. Sääli ettei sitä enää saa, se oli aivan tolkuttoman hyvää! <br /><br />Savustamatonta Varkauden sampea saa tilaamalla tänne Isolle Kirkollekin :-)Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-80052466551475916772015-01-18T18:18:35.756+02:002015-01-18T18:18:35.756+02:00Varkaudessa kasvatettavaa sampea voit ostaa paikal...Varkaudessa kasvatettavaa sampea voit ostaa paikallisesta yksityisestä lihakaupasta. Se täytyy tosin tilata muutama päivä etukäteen. Viittasit tekstissäsi ilmeisesti kylmäsavustettuun, vakuumissa myytyyn sampeen, jota ei tosiaan enää taida olla saatavilla. Erityisesti omassa (ukin tekemässä) laatikossa lämminsavustettu sampi on myös herkku, jota voi tarjota sekä suoraan pöytään että jäähtyneenä seuraavana päivänä. Samppanja on myös sille sopiva juoma. Anonymousnoreply@blogger.com