tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post3074985311926305115..comments2024-03-01T15:42:21.742+02:00Comments on Kulinaarimuruja: Syyskuun rakkausruokahaasteJaanahttp://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-10076732775251397462007-10-01T00:32:00.000+03:002007-10-01T00:32:00.000+03:00Kiitos Mikko, onnea tarvitaan aina :-) Yö meneekin...Kiitos Mikko, onnea tarvitaan aina :-) Yö meneekin varmaan kypsytellessä lokakuun haasteen aihetta...Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-76268176829224994462007-09-30T00:36:00.000+03:002007-09-30T00:36:00.000+03:00Onnittelut voitosta! Pääsetkin heti pähkimään loka...Onnittelut <A HREF="http://suu-auki.blogspot.com/2007/09/syyskuun-ruokahaasteen-voittaja.html" REL="nofollow">voitosta</A>! Pääsetkin heti pähkimään lokakuun ruokahaastetta...Mikkohttps://www.blogger.com/profile/05658171198400839473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-87760263136306277182007-09-18T20:00:00.000+03:002007-09-18T20:00:00.000+03:00Mercutio, kiitokset juustoinformaatiosta! VähänKÖ ...Mercutio, kiitokset juustoinformaatiosta! VähänKÖ tuollaisiin juustojen MM-kisoihin olisi upeaa päästä :-)<BR/><BR/>Ismo, nöyrä kiitos kohteliaisuudesta. Bataattisose menee kyllä kokeiluun seuraavan karjalanpaistisatsin kanssa. Bataatin makeus ja paistin karjalaisuus sopivat varmasti loistavasti yhteen!Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-42939873340827622922007-09-18T13:47:00.000+03:002007-09-18T13:47:00.000+03:00Viritin hieman Karjalan paistisi resepetiä omilla ...Viritin hieman Karjalan paistisi resepetiä omilla sivuillani.<BR/><BR/>Sivusi ovat todella hyvät ja mukavat lukea.Ismon blogihttps://www.blogger.com/profile/00602430309821220297noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-41299312978903638632007-09-18T13:08:00.000+03:002007-09-18T13:08:00.000+03:00Se toinen juusto oli hollantilaisen Henri Willigin...Se toinen juusto oli hollantilaisen Henri Willigin Polder Gold vuohenmaitogouda. Puolikova, kypsytetty vähintään vuoden. Wanhasta Kauppahallista ainakin löytyy. Ao. juusto on voittanut 2006 Madisonissa pidetyissä juustojen MM-kisoissa (älkää kysykö!) kultaa vuohenjuustojen sarjassa...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-84837785599208213232007-09-17T23:52:00.000+03:002007-09-17T23:52:00.000+03:00Iltaa kaikille! Rakkausruoka oli syntisen maukasta...Iltaa kaikille! Rakkausruoka oli syntisen maukasta, en voi kuin suositella täydestä sydämestäni! Romeo Ankan petikavereista minua miellyttivät kaikkein eniten uunissa pehmoisiksi hautuneet omenat. Parhautta!Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-36485018549571191852007-09-17T22:13:00.000+03:002007-09-17T22:13:00.000+03:00Ooh! Tämä menee kokeiluun! Rakastan ankkaa.Ooh! Tämä menee kokeiluun! Rakastan ankkaa.--KATA--https://www.blogger.com/profile/01105758587165201068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-59544026090071898312007-09-17T17:46:00.000+03:002007-09-17T17:46:00.000+03:00Tää kuulostaa ihan meidän mieleiseltä kokonaisuude...Tää kuulostaa ihan meidän mieleiseltä kokonaisuudelta. Lurps.rinsuhttps://www.blogger.com/profile/05349449012903743994noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-42590607520834938592007-09-17T00:44:00.000+03:002007-09-17T00:44:00.000+03:00Oih!Oih!Mikkohttps://www.blogger.com/profile/05658171198400839473noreply@blogger.com