tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post2258719611314199326..comments2024-03-01T15:42:21.742+02:00Comments on Kulinaarimuruja: Laatikko lapsuudestaJaanahttp://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-14548174903133036632009-09-27T17:49:57.764+03:002009-09-27T17:49:57.764+03:00Nelle, ne rapsakat päällysläskit ovat minunkin suo...Nelle, ne rapsakat päällysläskit ovat minunkin suosikkejani :-)<br /><br />-stjtr-, aikuisena saa itse päättää, minkälaisia raitalihan paloja pottujen väliin laittaa muhimaan ja minkälaisia jättää päälle tiristymään ;-)<br /><br />Tätä nimenomaista evästä varten irroittelin läskit lihoista melko tarkkaan. Sitten lykin lihaisat palat alakerroksiin ja ihrakkaammat riekaleet jätin ylimmäisiksi nukettumaan ritisevänrapeiksi. Kokeile, et varpilla pety!Jaanahttps://www.blogger.com/profile/06331184539235222747noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-19209846114200327772009-09-22T09:16:15.441+03:002009-09-22T09:16:15.441+03:00Miulle tulee vähän kylmiä väreitä. Näitä eväitä te...Miulle tulee vähän kylmiä väreitä. Näitä eväitä teki meidänkin mummo ja jostain syystä muistan vahvasti jauhaneeni läskilihan palaa poskessa loputtomiin, kunnes piilotin sen nyrkkiini.<br /><br />Juu ei, niin ovat erilaiset elämämme...-stjtr-https://www.blogger.com/profile/04701907677680646963noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2553255303103418967.post-46222086510988323912009-09-22T06:21:16.549+03:002009-09-22T06:21:16.549+03:00Meilläkin tehtiin tätä - paitsi että sinne sekaan ...Meilläkin tehtiin tätä - paitsi että sinne sekaan laitettiin myös jotain maustekalaa - olisiko ollut ihan anjovista - tai sitä kilohailia siis, mitä suomessa myydään. Mä aina tykkäsin niistä perunoiden pinnalle kypsyneistä läskinpaloista ;) Ne oli niin rapsakoita ja samalla ihra oli muuttunut ihan läpikuultavaksi...Nellehttps://www.blogger.com/profile/11738128496660714304noreply@blogger.com